Breaking News
05 Μαρτίου 2019

Στο πένθος «βυθίστηκε» το ποδόσφαιρο της Γκαμπόν στην είδηση του θανάτου του 30χρονου Ερμάν Τσινγκά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος της χώρας, ο οποίος μάλιστα ολοκληρώθηκε κανονικά! Στην αναμέτρηση της Ακάντα με την Μισίλε για την πρώτη κατηγορία, ο Τσινγκά κατέρρευσε στο 23ο λεπτό και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

 

Όπως ανέφεραν τα τοπικά Μέσα, κανένα ασθενοφόρο δεν ήταν εφοδιασμένο είτε με απινιδωτή είτε με μάσκα οξυγόνου που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του ποδοσφαιριστή και ο 30χρονος άφησε τελικά την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Το αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι παρά το σοκ με την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε με την Ακάντα να παίρνει τη νίκη με 2-1, ενώ τα τελευταία 12 χρόνια οι ποδοσφαιριστές που έχασαν τη ζωή τους στη χώρα έφτασαν τους επτά!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics