Breaking News
15 Οκτωβρίου 2017

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό κορασίδων η Μαλαματένια Παπαδημητρίου προχωρά καλά και στους επόμενους στόχους της στο όπεν της Αιγύπτου.

H πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων πέρασε τα προκριματικά σε …διπλό μέτωπο και βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό τόσο στις κορασίδες όσο και στις νεάνιδες. Στην ηλικιακή της κατηγορία, όπου ήταν νούμερο 1 στα seeding, προκρίθηκε με τη 2η θέση από τον όμιλό της, ενώ στις νεάνιδες με πρωτιά. Τα νοκ άουτ αρχίζουν αύριο Σάββατο από τον γύρο των «16», όπως και τα αγωνίσματα του διπλού όπου η αθλήτρια του Γ.Α.Ο. Πειραιά έχει ξανά συμπαίκτρια τη Φαρίντα Μπανταβάι από την Αίγυπτο. Το τουρνουά γίνεται στην πόλη Σαρμ Ελ Σεΐκ και είναι ενταγμένο στο World Junior Circuit της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Στο απλό κορασίδων η 13χρονη πρωταθλήτρια ήταν επικεφαλής στο 1ο προκριματικό γκρουπ και συνάντησε δύο Αιγύπτιες αθλήτριες. Το πρωί νίκησε δύσκολα τη Ρόα Άμρο με 3-1 σετ (11-8, 6-11, 11-9, 12-10) και αργότερα κάμφθηκε από τη Σαντ Σαμέχ με 3-0 (13-15, 5-11, 7-11). Η 2η θέση τής στέρησε το θεωρητικό πλεονέκτημα του 1ου φαβορί της κατηγορίας, αλλά της έδωσε την πρόκριση. Στη 16άδα του ταμπλό κληρώθηκε με την Αιγύπτια Μενατάλαχ Φαρέιντ.

Στις νεάνιδες η Παπαδημητρίου βρέθηκε στην κεφαλή του 6ου γκρουπ και αντιμετώπισε επίσης δύο αθλήτριες από την Αίγυπτο. Έδωσε δύο ντέρμπι και αναδείχτηκε ισάριθμες φορές νικήτρια στα πέντε σετ. Αρχικά ξεπέρασε τη Χάμπα Εχάμπ (11-1, 3-11, 11-8, 6-11, 11-6) και στη συνέχεια την Εμάν Τάχα (6-11, 11-8, 12-10, 3-11, 11-9). Προκρίθηκε με την 1η θέση του γκρουπ και στον 1ο γύρο του ταμπλό θ’ αναμετρηθεί αύριο με μία ακόμα αθλήτρια από την Αίγυπτο, τη Φαράχ Αμπντελφατάχ. Να σημειωθεί ότι στις κορασίδες κρίνονται και τα νοκ άουτ παιχνίδια με το σύστημα του καλύτερου των 5 σετ, ενώ στις νεάνιδες πάνε στο σύστημα του καλύτερου των 7 σετ.

Στο διπλό κορασίδων έγινε ταμπλό των «16» και η Παπαδημητρίου με την Μπανταβάι βρίσκονται στην κορυφή ως 1ο φαβορί. Στον 1ο γύρο θα συναντήσουν αύριο τις Αιγύπτιες Γιάνα Σάαντ/Γιάνα Τάμερ.

Ταμπλό των «16» σχηματίστηκε και στο διπλό νεανίδων κι αρχίζει κι αυτό αύριο. Η Παπαδημητρίου και η Αιγύπτια συμπαίκτριά της αντιμετωπίζουν στον 1ο γύρο τις Σάλι Οσάμα/Σαντ Σαμέχ από την Αίγυπτο.

* Στην κεφαλή του γκρουπ C του Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε η Οχσενχάουζεν. Για τη 2η αγωνιστική του γκρουπ, στο οποίο βρίσκεται και η τσέχικη Οστράβα του Παναγιώτη Γκιώνη, οι Γερμανοί νίκησαν μέσα στη Γαλλία τη Λα Ρομάν με 3-0. Ο αγώνας πάντως, δεν κρίθηκε εύκολα όπως μπορεί να φαίνεται από το σκορ ομάδων, καθώς και ο Βραζιλιάνος Καλντεράνο στην αρχή και ο Γάλλος Γκοζί αργότερα επικράτησαν στα πέντε σετ (του Βέι Σιχάο και του Τσεν Τιαν Γιουάν αντίστοιχα). Η Οστράβα είναι μαζί με τη Λα Ρομάν τώρα στη 2η θέση.
httf.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics