Breaking News
30 Οκτωβρίου 2018

Το συγκινητικό «αντίο» της Βασιλικής Μιλλούση 


Η Μιλλούση έβαλε «τίτλους τέλους» στην 27χρονη καριέρα της


Μετά από 27 χρόνια καριέρας, συμμετοχές σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, με πρώτη στο Σίδνεϊ το 2000, δεύτερη στο Λονδίνο το 2012 και τελευταία στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, με συμμετοχές σε τελικούς Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και με διακρίσεις σε Μεσογειακούς αγώνες και στην σειρά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση. Η 34χρονη αθλήτρια το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, με ένα κείμενο ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά.

Αυτό σημαίνει πως ο αγώνας που έδωσε στον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα ήταν ο τελευταίος της σπουδαίας καριέρας της.

Η κορυφαία γυμνάστρια της Ελλάδας έγραψε στο Instagram:

 

Πέρασαν κιόλας 27 χρόνια από την πρώτη φορά που ένιωσα αυτό το μοναδικό συναίσθημα του να προετοιμάζεσαι για τον πρώτο σου αγώνα, στο άθλημα που αγαπάς.
Μπορώ να αναπολήσω κάθε δάκρυ χαράς, κάθε δάκρυ λύπης, κάθε αγωνία, κάθε πόνο, κάθε συναίσθημα ευτυχίας, κάθε νότα της μουσικής μέσα στο γυμναστήριο, κάθε πρόσωπο που βρέθηκε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.
Εχθές, ήταν ο τελευταίος μου αγώνας.
Δύο πράγματα σημαίνουν την αρχή και το τέλος αυτών των 27 χρόνων: η ευκολία με την οποία αποφάσισα, ότι η γυμναστική είναι αυτό που θέλω να κάνω κάθε ημέρα της ζωής μου. Και η δυσκολία με την οποία αποχωρίζομαι σήμερα αυτό που αγαπάω.
Νιώθω απόλυτα συνεπής σε ότι υποσχέθηκα στον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια.
Νιώθω ευλογημένη για το ότι φόρεσα το εθνόσημο και εκπροσώπησα την πατρίδα μου.
Νιώθω ευγνώμων για όλους αυτούς που με καθοδηγούν από την αρχή έως το τέλος.
Νιώθω γεμάτη από εικόνες, ήχους και χαμόγελα.
Ευχαριστώ τον Κώστα Σιούτη ,την Βίκυ Αλιπράντη, την Βάλια Σαποσνικοβα, την Δόντι Αναστασία,την Ντιάνα Ντούτεβα, τον Κώστα Χατζηζήση!
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν,με υποστήριξαν..
Ευχαριστώ όλες τις συναθλήτριές μου.
Ευχαριστώ Μαμά.
Ευχαριστώ Μπαμπά..❣ #thankful #blessed #lastcompetition #retire
_melinaki_gΜην το κάνεις είσαι η καλυτερη στην ενόργανη καμια δεν θα σε φτάσει σαγαπαμε αλλά όπως και να το κάνουμε καλή συνεχεια στην έξω σ ζωή και σε ευχαριστούμε που μας έκανες να σε αγαπήσουμε, να σε θαυμάζουμε..... ?✨?✨???✨? proud of you ?????????????

khelonikeΣε ευχαριστούμε για όλες τις φορές που μας έκανες να χαμογελάσουμε κ να καρδιοχτύπησούμε από αγωνία μαζί σου..να εισαι πάντα καλά!!!

xristinaxanthopoulou??????

panagiotis_trivizasRespect ??

gretacheme????

yoga4joΌταν τελειώνει κάτι όμορφο , ξεκινάει πάντα κάτι ομορφότερο!! Καλή κ δημιουργική αρχή σε ότιδηποτε ακολουθεί ❤️?? σε ευχαριστούμε ?

doradoripalΑθλητρια πρότυπο!!!συγχαρητήρια για ολη σου τη πορεία και καλη επιτυχια σε ολα οσα ονειρευεσαι απο εδω και στο εξης!!

george_giann7Σε ευχαριστουμε για ολες εκεινες τις στιγμες που μας εκανες περηφανους,εισαι σπουδαια και πρεπει να το ξερεις!Εξεφρασες με υπερηφανια ολα τα ιδανικα του αθλητισμου ολα αυτα τα χρονια στο επακρο.Και εις ανωτερα εν βιω!.❤

idan_eshedYou're amazing good luck on your new way

johnnytziΕυχαριστούμε που μας έκανες υπερήφανους!να είσαι πάντα καλά!???❤️❤️❤️

colinedevillard❤️??

elenidagkaΣε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες!

claiiredu21I remember when we are together in beam final in Montpellier in 2015 ? Congrats for your career ! You're an exemple ! Enjoy your new life ? xoxo ❤️

dianehallasCongratulations on a brilliant career and good luck in all you do xxx

gianna_72????

eugucciYou were my role model since Sidney 2000, cannot thank you enough for all the inspiration you brought to me as a child and lately as a young gymnast. There won't be another one like you! Good luck for your future ?

sofia.tsegeliΟλα αυτα τα χρονια εδωσες κυριολεκτικα τη ψυχη και το σωμα σου στη γυμναστικη!!! Εζησες τοσα πολλα που μονο εσυ μπορεις να γνωριζεις... χαρες,δυσκολιες,δακρυα, επιτυχιες,απογοητευσεις, νικες!!! Τωρα ηρθε η στιγμη βασουλα μου να απολαυσεις τους κοπους σου, οσα εχτισες ολα αυτα τα χρονια,να μεταλαμπαδευσεις τις γνωσεις σου οσο περισσοτερο μπορεις και να χαμογελαει η ψυχη σου πλατια... γιατι σε αυτη τη ζωη ο καθενας μας στελνετε για καποιο σκοπο!! Ακολουθησε αυτο το σκοπο οσο το δυνατον περισσοτερο μπορεις, φτανοντας εκει που εχεις φανταστει εσυ!!! Μια νεα σελιδα ανοιγει για σενα και ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ενα υπεροχο νεο ξεκινημα..❤❤❤❤?

beatricemarcantoniniYou’re so beautiful! Good luck for everything !! ❤️ @vasilikimillousi

_roubi00Είμαστε πολύ περήφανοι για εσενα.?Σε ευχαριστούμε!!❤?

ksarristzamtzisΒασιλική ευχαριστούμε από καρδιάς. Συνέχισε και μεταλαμπάδευσε στα νέα παιδιά της Ελληνικής Γυμναστικής τα οδανικά και τις αξίες σου

missherstoryIt was pleasure to watch you over this years ?❤️??

dmtkptΔεν ξέρω αν υπάρχει άλλη αθλήτρια στο συγκεκριμένο άθλημα με τόσο μεγάλη καριέρα. Μας χάρισες πολλές συγκινήσεις και καρδιοχτύπια στην πορεία σου, και εύχομαι να συνεχίσεις με το ίδιο πείσμα και συνέπεια σε ότι έχεις επιλέξει για το μέλλον!!!

rosannaojalaInspiration❤️

kathikompolakiΕυχαριστούμε για όλα, Βασιλική. Καλή συνέχεια σε ο, τι κάνεις ❤️❤️

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics