Breaking News
14 Ιανουαρίου 2020

Η ΑΕΚ πέρασε από τα Ιλίσια απέναντι στον Ηνίοχο, ενώ με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός, Δούκας, Ολυμπιάδα και Μινώταυρος. Η ανασκόπηση της 17ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Futsal Super League.



Μια ακόμη καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League. Η Ένωση επικράτησε στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” με 4-1 του Ηνίοχου και σημείωσε την 15η φετινή της νίκη, μετρώντας 45 βαθμούς. Όσο για τους γαλάζιους, έμειναν στην έκτη θέση τους 27 βαθμούς και συνεχίζουν τη μάχη για τα playoffs από θέση ισχύος έναντι του Ερμή Ζωγράφου.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την 12η φετινή του νίκη. Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, η ομάδα του Χάρη Γράψα επικράτησε με 4-1 του Ερμή Ζωγράφου και έφτασε τους 38 βαθμούς, αλλά με ματς λιγότερο, αυτό που έχει να δώσει με την Elite στην Πολιτεία. Αν το πάρει και αυτό, θα είναι στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ ο Ερμής έμεινε 7ος με 22, στο -5 από τον Ηνίοχο και δίνει ακόμη μάχη για τα playoffs.

Ο Δούκας δεν είχε την διάθεση να αφήσει περιθώριο αμφισβήτησης στην Καλλιθέα και τη νίκησε με 14-2 στο ΔΑΪΣ, αφήνοντας πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ολυμπιάδα. Στους 41 βαθμούς ο ΑΣΕΔ, στους τέσσερις οι φιλοξενούμενοι. Κορυφαίος ο Καραβίδας για τους νικητές με πέντε τέρματα, ενώ χατ τρικ σημείωσε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Σταυρακόπουλος.

Μετά την ήττα από τον Ηνίοχο την προηγούμενη αγωνιστική και με τον Μινώταυρο στο -1, το τρίποντο ήταν αναγκαίο για την Ολυμπιάδα προκειμένου να παραμείνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα επιβλήθηκε 4-2 της Σαλαμίνας στην Αγία Παρασκευή και μετράει πλέον 35 βαθμούς, με τους νησιώτες να μένουν στους 10 και προς το παρόν να μην κινδυνεύουν για την παραμονή.

Ο Μινώταυρος ήθελε τη νίκη στον αγώνα με το Νέο Ικόνιο και κατάφερε να την πάρει με 8-3, παραμένοντας στο -1 από την Ολυμπιάδα. Οι δυο τους φαίνεται πως θα παλέψουν για το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των playoffs. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 4-1 στο ημίχρονο και 6-1 στη συνέχεια, η ομάδα του Περάματος μείωσε σε 6-3, για να σημειώσει άλλα δυο τέρματα ο Ταύρος.

Απομένει στο πρόγραμμα το ματς Ρέθυμνος - Elite. Εξάλλου, ο Μινώταυρος δυο μέρες πριν έπαιξε στο Ρέθυμνο σε εξ αναβολής αγώνα για τη Stoiximan.gr Futsal Super League και προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, πάλεψαν και θα μπορούσαν να φέρουν τούμπα το ματς, όμως η ομάδα των Σοϊλεμέ - Κεραμυδά πήρε το τρίποντο με 7-5.

Πηγή: 5x5hellas.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics