Breaking News
03 Απριλίου 2020

Με κατ΄οίκον προπονήσεις, που διεξάγονται ομαδικά μέσω διαδικτύου, προσπαθεί η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης να διατηρήσει έναν ανεκτό βαθμό ετοιμότητας, για όσο διάστημα παραμένουν κλειστές οι αθλητικές δομές, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

 

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η υπεύθυνη του αθλήματος στην ΚΟΕ, Μαρία Θηβαίου, το πρόγραμμα των αθλητριών είναι αρκετά απαιτητικό, ενώ πραγματοποιούνται "κοινές" προπονήσεις με την εθνική Ιταλίας, πάντα μέσω διαδικτύου.

«Καθημερινά η Εθνική ομάδα κάνει πέντε ώρες προπόνηση, πρωί και απόγευμα, με το προπονητικό δυναμικό της και τις αθλήτριες μέσω ίντερνετ. Επίσης κάνουμε και κοινές προπονήσεις με την Εθνική Ιταλίας, 2-3 φορες μέσα στην εβδομάδα. Θα ακολουθήσουν κοινές προπονήσεις και με άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου», εξήγησε η Θηβαίου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και συνέχισε: «Η ψυχολογία και η θέληση των παιδιών είναι αξιοθαύμαστη και η αντίδρασή τους στη νέα καθημερινότητα που μας επιβάλουν οι συνθήκες, είναι έντονα αισιόδοξη, υπεύθυνη και δημιουργική».

Η αναβολή όλων των αγωνιστικών διοργανώσεων, και κυρίως των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αλλάζει όπως είναι φυσικό τη στόχευση και τον προγραμματισμό της εθνικής ομάδας. «Εφόσον αναβάλλονται και μετατίθενται όλες οι μεγάλες αγωνιστικές διοργανώσεις (προολυμπιακό, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Ολυμπιακοί Αγώνες), αλλάζει το προπονητικό μας πλάνο προς το καλύτερο, εφόσον έχουμε τον χρόνο σύμμαχο και την εμπειρία να κάνουμε τις ανάλογες τροποποιήσεις για την καλύτερη εμφάνιση της ομάδας μας», αναφέρει η Μαρία Θηβαίου.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics