Breaking News
10 Αυγούστου 2020

Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με πλήρως βελτιωμένο καιρό που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις καταιγίδες και τις καταστροφές των τελευταίων ημερών.

Πρωταγωνιστής των ημερών θα είναι το μελτέμι στο Αιγαίο που θα φτάνει τα 6 με 7 μποφόρ. Παράλληλα, η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο παντού. Τοπικές μπόρες θα έχουμε την Δευτέρα στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, πιθανώς κάποια ασθενή φαινόμενα και στη βόρεια Κρήτη. Πολύ λίγες θα είναι οι βροχές στα βόρεια ορεινά το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις με τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 15 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 23 έως 32 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με μεμονωμένες απογευματινές μπόρες στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 14 έως 35 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγη παροδική συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, γενικά ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 14 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές απογευματινές βροχές στα ορεινά της Θεσσαλίας. Ο υδράργυρος από 17 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά και τα νότια 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics