Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2020

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας κρίκετ της Νέας Ζηλανδίας, Σόφι Ντεβάιν λέει ότι η απομόνωση των δύο εβδομάδων στο Μπρισμπέιν θα δώσει χρόνο στην ομάδα να βρεθεί μαζί και να προετοιμαστεί για την σειρά των limited overs με την Αυστραλία αργότερα αυτό το μήνα
Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης  


Τα θετικά της απομόνωσης για την αρχηγό της Νέας Ζηλανδίας
Οι δύο ομάδες θα δώσουν τρεις αναμετρήσεις Twenty20, αρχίζοντας στις 26 Σεπτεμβρίου, πριν τα τρία μονοήμερα ματς που αρχίζουν από τις τρεις Οκτωβρίου στο Allan Border Field του Μπρισμπέιν. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μετά την ολοκλήρωση του παγκοσμίου κυπέλλου Twenty20 στις αρχές Μαρτίου.

«Είναι ένα από τα θετικά αυτού του ταξιδιού», είπε η Ντεβάιν από το αεροδρόμιο του Όκλαντ στην αναχώρηση της αποστολής για την Αυστραλία. «Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να κάνουμε τέτοια περιοδεία και να έχουμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας πριν το πρώτο παιχνίδι. Συνήθως είναι μία εβδομάδα. Επίσης έχουμε περισσότερα μέλη στην αποστολή. Πήραμε 17 παίκτριες οπότε πραγματικά ανυπομονούμε για την ευκαιρία».

Οι ‘Black Ferns’ θα περάσουν δύο εβδομάδες σε απομόνωση στο Μπρισμπέιν αλλά θα είναι σε θέση να προπονούνται εντός της φούσκας ασφαλείας. Η Αυστραλία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Twenty20 και κατέχει το Rose Bowl, το σύμβολο της κυριαρχίας στην ευρύτερη περιοχή, στα μονοήμερα ματς κρίκετ, από το 2000. «Πάντα είναι μία σκληρή μάχη απέναντι στην Αυστραλία», πρόσθεσε η Ντεβάιν. «Έχουμε παρόμοιες συνθήκες όμως. Είμαστε σε lockdown, αν και οι συνθήκες είναι λίγο διαφορετικές στις δύο πλευρές της θάλασσας της Τασμανίας. Οι δύο ομάδες έχουν καιρό να αγωνιστούν οπότε είναι μία συναρπαστική ευκαιρία να πάμε δυνατά και ίσως να καταφέρουμε να πάρουμε πίσω το Rose Bowl».
SPORTS3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics