Breaking News
11 Οκτωβρίου 2020

Ο Ισπανός ταπείνωσε τον Νο. 1 του κόσμου επικρατώντας με 6-0, 6-2, 7-5 και έπιασε τον Ρότζερ Φέντερερ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστα με τα περισσότερα γκραν σλαμ (20)



Ο Ράφα Ναδάλ είναι για 13η φορά (σε 16 συμμετοχές) “βασιλιάς” στο Παρίσι. Ο 34χρονος αριστερόχειρας έκανε ό,τι ήθελε στο κορτ του Philippe Chatrier απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς φτάνοντας στη νίκη με 6-0, 6-2, 7-5, σε δύο ώρες και 41 λεπτά γράφοντας ιστορία.

Ο τίτλος αυτός είναι ο 20ος σε major τουρνουά για τον Ισπανό και Νο. 2 του κόσμου, κάτι που σημαίνει ότι έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας με τα περισσότερα γκραν σλαμ, τον Ρότζερ Φέντερερ αφήνοντας στα 17 γκραν σλαμ τον Σέρβο.

Ο Ναδάλ ήταν παντού μέσα στο κορτ, ενώ από την άλλη ο Τζόκοβιτς δεν κατάφερε να μπει ποτέ γνωρίζοντας μία από τις πιο βαριές ήττες στην καριέρα του σε major τελικό.

Ο Σέρβος με 50% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, με 48% στο δεύτερο και με 52 αβίαστα λάθη δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο, όταν απέναντί του είχε τον σχεδόν αλάνθαστο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον τελικό με μόλις 14 αβίαστα λάθη.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics