Breaking News
17 Οκτωβρίου 2020

Ο Λίον Χάσλαμ θα αγωνίζεται με την εργοστασιακή ομάδα της Honda στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes την επόμενη σεζόν


Η HRC Honda ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τον Βρετανό Λίον Χάσλαμ ο οποίος θα μείνει και δεύτερη σεζόν με ομόσταβλο ξανά τον Άλβαρο Μπαουτίστα. Ενόψει του τελευταίου γύρου της σεζόν στο Εστορίλ, η Honda είναι στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Ο Μπαουτίστα βρέθηκε στο βάθρο τον Αύγουστο με τη νέα CBR1000RR-R Fireblade. Ο Ισπανός είναι ένατος στη βαθμολογία ενώ το καλύτερο αποτέλεσμα στην σεζόν για τον Χάσλαμ είναι η τέταρτη θέση.

Τον περασμένο μήνα ο Άγγλος φάνηκε προβληματισμένος για το μέλλον του στη Honda ωστόσο είναι πλέον σαφές ότι θα συνεχίσει με την ομάδα και την επόμενη σεζόν. Η επιβεβαίωση του ρόστερ της Honda σημαίνει ότι όλες οι εργοστασιακές ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν κλείσει τις θέσεις τους για την επόμενη σεζόν. Ο Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Ducati ως αντικαταστάτης του Τσαζ Ντέιβις και ο Αντρέα Λοκατέλι θα πάρει τη θέση του Μίκαελ Φαν Ντερ Μαρκ στη Yamaha με τον Ολλανδό να συνεχίζει την καριέρα του στη BMW.
SPORTS3.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics