Breaking News
20 Οκτωβρίου 2020

Με τη φοράδα της, την Cascamara η Γερμανίδα έφθασε στο ψηλότερο βάθρο 

Δεύτερη μετά το ντρεσάζ, η Γερμανίδα Ίνγκριντ Κλίμκε και η φοράδα της η Cascamara στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές για άλογα κάτω των έξι ετών, σήμερα, στο Λιόν Ντ- Ανζέρ.

Η ολυμπιονίκης του 2008 και 2012, Γερμανίδα έχει τεράστιο κύρος στο άθλημα, όπως αποδεικνύεται και από τον 4ο τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, για νεαρά άλογα που κατέκτησε σήμερα (Κυριακή) στη Λεόν Ντ-Ανζέ, μετά από δύο περάσματα χωρίς- λάθος, με τη φοράδα της Cascamara.

Μετά από ένα σχετικά εύκολο αγώνα το Σάββατο, τα εξάχρονα άλογα δοκιμάστηκαν στην υπερπήδηση εμποδίων. Έτσι, ο Βρετανός Τομ ΜακΊουλιν, με τον MHS Brown Jack, κυριαρχούσε μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά τελικά έμεινε 6ος, καθώς έσπασε δύο εμπόδια, στο τέλος του περάσματος του, αφήνοντας το στέμμα να γλιστρήσει προς όφελος της Κλίμκε, που είχε ήδη κατακτήσει τον τίτλο 4 φορές στο παρελθόν.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics