Breaking News
29 Νοεμβρίου 2020

Μετά την 98η pole position στο Μπαχρέιν, ο Βρετανός ήθελε να πάει γρηγορότερα


Ο ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, για 7η φορά Λιούις Χάμιλτον έχει μπροστά του ακόμη μια πρόκληση. Αν θα μπορέσει να φθάσει τις 100 pole position. Πάντως ο Βρετανός σήμερα πέτυχε την 98η και αν και έκανε την αυτοκριτική του, απολαμβάνει τη στιγμή: «Δεν γιόρτασα πραγματικά τον τίτλο μου, καθώς συνέχισα να προπονούμαι. Ήθελα να είμαι έτοιμος για αυτό το Grand Prix και να διατηρήσω τη συγκέντρωσή μου. Βρισκόμαστε στη συνέχεια αυτού που έχουμε κάνει όλη τη σεζόν με την ομάδα και το να καταφέρουμε να πετύχουμε ακόμη μια pole position είναι μια στιγμή που απολαμβάνω».

Ο Βρετανός αναφέρθηκε γενικά στις προσπάθειές του: «Είναι σημαντικό να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Είμαι πάντα στο όριο πίσω από το τιμόνι και είναι δύσκολο να βρω την τέλεια ισορροπία μεταξύ εισόδου και εξόδου από μια γωνία. Προσπαθώ πάντα να κερδίζω λίγα εκατοστά, γύρο με γύρο. Κάθε φορά που βρίσκομαι στην πίστα, μπορώ να κερδίσω λίγο χρόνο σε ένα μέρος, να χάσω χρόνο σε άλλο, είναι ατελείωτο».

Σε σχετική ανάρτηση στο twitter των διοργανωτών ο Βρετανός αναφέρει: «Η συνέχιση αυτού που κάνουμε ως ομάδα με εκπλήσσει. Αυτά τα παιδιά είναι μακριά από τις οικογένειές τους τώρα για τρεις εβδομάδες και τους ευχαριστώ πολύ. Ο γύρος ξεκίνησε καλά και ήταν καλός συνολικά, οπότε ήμουν ευχαριστημένος με αυτό στο τέλος».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics