Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2020

Σόκαρε τους πάντες η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας με τα όσα αποκάλυψε...


«Βόμβα» μεγατόνων από την Σοφία Μπεκατώρου! Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, σημαιοφόρος της ομάδας της πατρίδας μας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του Marie Claire στο youtube και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στα 21 της χρόνια από παράγοντα του ελληνική αθλητισμού, σοκάροντας τους πάντες.

«Δυστυχώς εγώ βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από παράγοντα σε ηλικία 21 ετών. Είπα “όχι”, αλλά ο άλλος δεν το σεβάστηκε. Ο τρόπος που με πλησίασε δεν με έβαλε σε υποψία ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ μας. Δεν είχα άμυνες. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν φοβόμουν να μείνω μόνη μαζί του. Όταν κάποια πράγματα ξεπέρασαν το όριο που θεωρούσα εγώ επιτρεπτό και του ζήτησα να σταματήσει, εκείνος με έκανε ουσιαστικά να αμφιβάλλω γι’ αυτό που ζω λέγοντάς μου δεν είναι τίποτα, δεν σημαίνει κάτι», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μπεκατώρου.

Δείτε τη συνέντευξη της Μπεκατώρου που συγκλονίζει…

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics