Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2021

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος προϊδεάζει για μεγαλύτερα άλματα
Θανάσης Μαργαρίτης

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε χθες (9/2) στο Λιεβέν της Γαλλίας, «πετώντας» στα 8,21μ. ένα άλμα που του δίνει την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη!

Το «αεικίνητο φαινόμενο» από τα Γρεβενά δεν στέκεται στην επίδοση αυτή, καθώς όπως λέει στο sports3.gr… γκρίνιαζε γιατί οι δύο πρώτοι αγώνες δεν ήταν αυτό που ήθελε.

«Εντάξει ήταν… (σ.σ. η επίδοση) μπορώ και καλύτερα! Γι’ αυτό γκρίνιαζα στους πρώτους δύο αγώνες. Τα 8,21μ. για τώρα είναι οκ, όμως ήθελα απλά να πάρω το European lead!» είπε ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος που θα πάει με εξαιρετικά καλή ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (4-7/3).
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνάντηση Αυγενάκη με τους αντιπεριφερειάρχες Δράμας και Ροδόπης

Σήμερα 10 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics