Breaking News
22 Μαρτίου 2021

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια με αρκετές βροχές κατά διαστήματα και χιόνια βασικά σε ορεινές περιοχές. Ψυχρή εισβολή θα έχουμε στη χώρα μας από την Τρίτη έως και την Πέμπτη με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, θυελλώδεις βοριάδες και τοπικές χιονοπτώσεις όχι μόνο σε ορεινές περιοχές.

 

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με παροδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από -1 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή συννεφιά με βροχές κατά διαστήματα και το θερμόμετρο από 4 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά, πιθανώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα πρόσκαιρες βροχές.

Στην Πελοπόννησο, λίγες παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγη συννεφιά, μικρή η πιθανότητα βροχής το βράδυ και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες γενικά ηλιοφάνεια με αρκετή σκόνη και πιθανές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Ο υδράργυρος από 3 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγη παροδική συννεφιά με πιθανές ασθενείς βροχές . Άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 7 μποφόρ στα ανατολικά και τα νότια, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr
Διαβάστε επίσης:

Γκιώνης, Αγγελάκης και Ρηνιώτης επέστρεψαν με νίκες

Super League-play off: Όλα τα γκολ της 1ης αγωνιστικής (vid)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics