Breaking News
02 Απριλίου 2021

Οι εθνικές ομάδες beach handball U17 έμαθαν αντιπάλους στο ευρωπαϊκό της Βάρνας, σειρά παίρνουν οι άνδρες και οι γυναίκες
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Οι εθνικές ομάδες beach handball αγοριών και κοριτσιών U17 έμαθαν σήμερα τους αντιπάλους της στην προκριματική φάση του Euro 2021. To πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας (8-11 Ιουλίου). Εκεί όπου θα ακολουθήσει αμέσως μετά η αντίστοιχη διοργάνωση ανδρών-γυναικών.

Δέκα οκτώ ομάδες χωρισμένες σε έξι ομίλους των τριών, σε αγόρια και κορίτσια, συνθέτουν το παζλ της προκριματικής φάσης. Οι δύο πρώτες ομάδες ανά όμιλο περνούν στην τελική φάση. Στα αγόρια η Ελλάδα κληρώθηκε στον 4ο ΄όμιλο με αντιπάλους τη Γαλλία και τη Ρωσία. Τα κορίτσια, αντίστοιχα, θα διεκδικήσουν την πρόκριση από τον Β’ όμιλο και θα έχουν δύσκολο έργο. Θα παίξουν με την Ουγγαρία, που μετρά επτά ηλικιακούς τίτλους σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα beach handball και τη γηπεδούχο Βουλγαρία.

Κληρώνει για άνδρες και γυναίκες

Στο μεταξύ τη Δευτέρα (5/4) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Handball ανδρών-γυναικών, που θα γίνει επίσης στη Βάρνα (13-18 Ιουλίου). Οι εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών θα μάθουν τις αντιπάλους τους στη διοργάνωση.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Άλογο βγήκε βόλτα... μόνο του στο κέντρο της πόλης - Άφωνοι οι περαστικοί [vid]

ΟΦΗ: Έξω και ο Νέιρα με ΠΑΣ, επέστρεψε ο Σελίμοβιτς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics