Breaking News
27 Απριλίου 2021

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει Πάσχα στο γήπεδο, αφού ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο χωμάτινο Mutua Madrid Open (WTA 1000)!


Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έμαθε σήμερα την πρώτη αντίπαλό της στη διοργάνωση και αυτή είναι η 19χρονη Αμερικανίδα Αμάντα Ανισίμοβα, Νο.38 στον κόσμο, την οποία είχε συναντήσει πέρυσι στη φάση των «32» του US Open και είχε επικρατήσει στα δύο σετ (6-3, 6-1).

Αν καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο, τότε λογικά θα πέσει πάνω στην καλή της φίλη Ανέτ Κονταβέιτ, ενώ στον τρίτο η πιθανότερη αντίπαλος είναι η Ναόμι Οσάκα. Στο ίδιο τέταρτο βρίσκονται και οι Καρολίνα Πλίσκοβα, Τζεν Μπρέιντι (προημιτελικά), ενώ μπορεί να βρει Σιμόνα Χάλεπ και Αρίνα Σαμπαλένκα μόνο στα ημιτελικά.

Επικεφαλής του ταμπλό είναι η Άσλεϊ Μπάρτι, που έχει μαζί της τις Ελίνα Σβιτολίνα, Ίγκα Σβιόντεκ, Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα, Πέτρα Κβίτοβα και Μπελίντα Μπέντσιτς.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν στις 29 του μήνα.

 Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 27/04

ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Βαζ, θεραπεία ο Σολίς

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics