Breaking News
28 Απριλίου 2021

Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Γκιώνης στην επιστροφή του από την Πορτογαλία και την πρόκριση για 5η φορά σε ολυμπιακό τουρνουά στην επιτραπέζια αντισφαίριση
Δημήτρης Ντζάνης 

 

Λίγη ώρα μετά τις 10 το βράδυ ο Παναγιώτης Γκιώνης επέστρεψε από το Γκιμαράες της Πορτογαλίας, μαζί με την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σε ηλικία 41 ετών ο Γκιώνης θα παίξει για 5η φορά σε ολυμπιακό τουρνουά στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η πρόκριση, η πιο δύσκολη της καριέρας μου. Ήρθε με πολύ κόπο και κόπο, ακόμα οι πόνοι στον αχίλλειο δεν έχουν υποχωρήσει. Είναι διπλή η χαρά μου, πέρα από την προσωπική, η χώρα μας περνά δύσκολες στιγμές και με την επιτυχία μου ελπίζω να τους έδωσα λίγη χαρά. Πέρα από την οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αφιερώνω την πρόκριση στους Έλληνες» δήλωσε ο Γκιώνης. Την ελληνική αποστολή στο «Ελ. Βενιζέλος» υποδέχθηκε ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κώστας ΠαπαγεωργίουΕκλογές Πινγκ Πονγκ: Και γενέθλια και πρόεδρος ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από το 30:30 του βίντεο

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Formula 1 – αλλαγές: Έρχονται τα sprint races και… τέρμα γκάζια

Ο καιρός σήμερα 28/04/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics