Breaking News
02 Μαΐου 2021

Τραμπολίνο: Η 17χρονη πρωταθλήτρια ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο Σότσι
Ζέτα Θεοδωρακοπούλου 

 

Ανήμερα του Πάσχα, η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και εφήβων νεανίδων του Σότσι. Η μεγάλη διάκριση στο αγώνισμα του ακροβατικού διαδρόμου ήταν το αποτέλεσμα της αγωνιστικής ετοιμότητας και σκληρής προετοιμασίας της νεαρής αθλήτριας, που μπήκε στη μάχη των προκριματικών, την Μεγάλη Παρασκευή και δοκιμάστηκε στον τελικό, αποδεικνύοντας το ταλέντο και δυνατότητές της.

Η αθλήτρια του Απόστολου Σταυριανίδη έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο από τη Ρωσίδα αντίπαλό της και έδειξε ότι το μέλλον… της ανήκει. Η διοργάνωση επρόκειτο να φιλοξενηθεί πέρυσι τον Μάιο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, αλλά μετατέθηκε κατά έναν χρόνο και άλλαξε χώρα διεξαγωγής λόγω της πανδημίας. Από τον Δεκέμβριο του 2019, όπου η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου είχε συμμετετάσχει στους παγκόσμιους αγώνες ηλικιών στο Τόκυο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, δεν είχε ξανά την ευκαιρία να συμμετάσχει σε άλλη διοργάνωση. Ωστόσο, με τη διάκριση στη ρωσική πόλη η αθλήτρια, που ασχολείτα οχτώ χρόνια με τον ακροβατικό διάδρομο, απέδειξε ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα, με νέες βλέψεις για το μέλλον. Η πρωταθλήτρια, μαζί με τον προπονητή της επιστρέφουν αύριο( 3/5/2021) βράδυ στην Ελλάδα.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Formula 1- Πορτογαλία: Θρίαμβος Χάμιλτον στο Πορτιμάο

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics