Breaking News
11 Μαΐου 2021

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Eurobasket 21, η Εθνική Γυναικών θα συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στην Κροατία στις 5 και 6 Ιουνίου.
Όπως αναφέρει η ομοσπονδία στην ιστοσελίδα της...

«Η Εθνική Γυναικών θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ 2021, που θα διεξαχθεί 17-27 Ιουνίου. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στην Κροατία, προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά. Οι Κροάτες έκαναν γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στις 5 Ιουνίου την Σλοβακία και μία μέρα αργότερα την Κροατία.

Αναλυτικά:

5/6 19.00 Ελλάδα-Σλοβακία


6/6 19.00 Κροατία-Ελλάδα

Στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στον Β’ Όμιλο μαζί με το Μαυροβούνιο, τη Σερβία και την Ιταλία και οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στη Βαλένθια».
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Τόκιο 2020 – Ορεινή Ποδηλασία: «Σφραγίζεται» η ελληνική πρόκριση

 

Γ’ Εθνική: Τέσσερα πέναλτι σε ένα ημίχρονο [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics