Breaking News
11 Μαΐου 2021

Επιμέλεια: Νίκος Μαστρογιαννόπουλος
Ρώμη: Αποκλεισμός για τους αδερφούς Τσιτσιπά

 

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αγωνίστηκαν στο κυρίως ταμπλό του Internazionali BNL D' Italia ως alternate ζευγάρι και ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης από τους Λούκας Κούμποτ και Φράνκο Σκούγκορ.

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν με 2-0 σετ στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης Internazionali BNL D' Italia από τους Λούκας Κούμποτ και Φράνκο Σκούγκορ.

Μετά από τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο του Madrid Open από τους Κούμποτ/Κούλχοφ, τα δυο αδέρφια έμειναν εκτός συνέχειας και στο Ρωμαϊκό Masters, γνωρίζοντας την ήττα στο ντεμπούτο τους με 7-6(7), 6-3.

Στο εναρκτήριο σετ, Στέφανος και Πέτρος είχαν τις ευκαιρίες τους να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως δεν κατάφεραν να "κλείσουν" το τάι-μπρέικ, πετώντας στα σκουπίδια δυο set points.

Αντιθέτως, οι Κούμποτ/Σκούγκορ, στην πρώτη τους ευκαιρία έκαναν το 1-0 και απλούστευσαν την δουλειά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με straight sets, λίγα λεπτά αργότερα.

Πηγή: Tennis24
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 11/05

 

Δεύτερη στην Ευρώπη η Πλατανιώτη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics