Breaking News
12 Ιουλίου 2021

Θοδωρής Νταβέλος 
Κωπηλασία – Ευαγγελία Αναστασιάδου: «Και τώρα η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2023»

 


Σπουδαία ημέρα η χθεσινή για την ελληνική κωπηλασία, που κατέκτησε δύο χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 στο Ράσιτσε της Τσεχίας.

 Ο χορός των μεταλλίων άνοιξε με την Ευαγγελία Αναστασιάδου να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο, στο σκιφ ελ. βαρών κοριτσιών, με την Ιταλία, Σίλβια Κρόζιο να αναδεικνύεται νικήτρια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το πρώτο μου μετάλλιο σε επιπέδου παγκόσμιου πρωταθλήματος», τόνισε η Καστοριανη κωπηλάτρια, που βρέθηκε μπροστά από την Ρωσίδα Φόμινα που πήρε το χάλκινο με 7:55.51

 «Πάλεψα για το χρυσό σε μια δύσκολη κούρσα που δεν ήταν όπως την περίμενα από την αρχή. Μέχρι τα 1000 μέτρα ήμουν πολύ κοντά με την Ιταλίδα και την ίδια στιγμή που ανέβασε ρυθμό με πέρασε και η Ρωσίδα και βρέθηκα στην 3η θέση. Στα τελευταία 300 μέτρα έδωσα όλες μου τις δυνάμεις και κατάφερα να ξαναπεράσω την αθλήτρια από τη Ρωσία και να πάρω το ασημένιο μετάλλιο. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και αρκετά διαφορετικός από το Ευρωπαϊκό U23 που αγωνίστηκαν πέρσι. Θα αγωνιστώ τον Σεπτέμβριο και στην Πολωνία στο Ευρωπαϊκό με στόχο πάλι ένα μετάλλιο. Βασικός στόχος από τώρα είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι σε 3 χρόνια. Για αυτή την πρόκριση θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις», πρόσθεσε.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics