Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2022

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) ενέταξε μία νέα διοργάνωση στο καλεντάρι της. Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου συζήτησε πρόταση για πρωτάθλημα

πανευρωπαϊκής εμβέλειας, το οποίο αφορά αθλητές και αθλήτριες μέχρι 13 ετών και την έκανε δεκτή. Έτσι, στο πρόγραμμά της για το 2022 έβαλε εδώ και λίγο χρονικό διάστημα το νέο eventκαι το ονόμασε Europe Under 13 Challenge. Έχει συμφωνήσει με την ομοσπονδία του Μαυροβουνίου για να το πραγματοποιήσει από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου στην Ποντγκόριτσα και πλέον οι εμπλεκόμενες πλευρές θα κοιτάξουν ζητήματα και λεπτομέρειες για την προκήρυξη της διοργάνωσης. Ακόμα δηλαδή, δεν είναι γνωστά βασικά πράγματα, όπως τα αγωνίσματα του πρωταθλήματος ή ο αριθμός των αθλητών και των αθλητριών, που θα δικαιούται να εμφανίσει κάθε χώρα. Το δίχως άλλο πάντως, είναι εξέλιξη, που δίνει ένα ακόμα κίνητρο στα ταλεντάκια της ηπείρου, ενώ θυμίζουμε ότι εδώ και χρόνια (και με εξαίρεση το 2020 και το 2021, που επέφερε ακυρώσεις η πανδημία covid 19) διεξάγεται στην Αλσατία από τη γαλλική ομοσπονδία το Euro Mini Champs, το πανευρωπαϊκού χαρακτήρα τουρνουά για παιδιά 11 και 12 ετών.

Το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της ETTUαπό την τελευταία συνεδρίαση της διοίκησης ανέφερε σχετικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ETTUσυζήτησε πρόταση για τη διοργάνωση μιας νέας εκδήλωσης για αγόρια και κορίτσια κάτω των 13 ετών. Συμφωνήθηκε ότι θα διεξαχθεί πρωτάθλημα με την επωνυμία Europe Under 13 Challenge και θα συζητηθούν ρυθμίσεις με την ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Μαυροβουνίου για τη φιλοξενία της αθλητικής εκδήλωσης στην Ποντγκόριτσα, τον Ιούνιο. Συμφωνήθηκε επίσης, ότι το δικαίωμα συμμετοχής των αθλητών θα είναι όπως και για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων».

Από την ETTU τονίζουν ότι όλες οι λεπτομέρειες για τους αγώνες θ’ αποφασιστούν και θα γίνουν γνωστές στην πορεία. Προς το παρόν, αυτό που απλά μπορεί να συμπεράνει κάποιος από τις λίγες ημέρες διεξαγωγής, είναι ότι δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα αγωνίσματα.
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 10/02

 

 

 

Η Χανιώτισσα Βεατρίκη Σαρρή και η Ηρακλειώτισσα Δανάη Σιδηρά θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics