Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2022

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Κύπρο, η διεθνής παίκτρια επιστρέφει στο… σπίτι της

 

Στο ποδοσφαιρικό της σπίτι επιστρέφει η Κωνσταντίνα Ξυλούρη, η οποία ανακοινώθηκε ως μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη και θα ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Η γεννημένη στις 2 Αυγούστου 2000 αμυντικός, είναι διεθνής με τις Εθνικές μας ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας Λευκωσίας, με την οποία πανηγύρισε τον τίτλο του κυπέλλου την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Η Ξυλούρη τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΠΑΟ Κρουσώνα σε ηλικία 8 ετών και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Αθλόπολις, μέχρι την περίοδο 2013-2014 οπότε και φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη, σε μια περίοδο που την καθιέρωσε στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Από το Μαρτινέγκο πήρε μετεγγραφή στην Ομόνοια Λευκωσίας που αγωνιζόταν μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για την επιστροφή της στον Εργοτέλη, η Κωνσταντίνα Ξυλούρη τονίζει:

«Έπειτα, από 4 χρόνια ήρθε η στιγμή που επιστρέφω πίσω στον τόπο μου και το γεγονός πως θα αγωνίζομαι και πάλι για τη γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.
neakriti.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 11 Φεβρουάριου γιορτάζουν

 

 

 

Με τον Χρήστο Μανδά να προπονείται κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics