Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2022

Με την παρουσία 2.000 φιλάθλων στις εξέδρες, θα πραγματοποιηθεί το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

 

Παρά το γεγονός πως τα περιοριστικά μέτρα που προβλέπουν πληρότητα 10% στα γήπεδα και «ταβάνι» 1.000 θεατές, βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, όλα δείχνουν πως το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Συγκεκριμένα, η ΕΟΚ κατέθεσε αίτημα για εξαίρεση της διοργάνωσης από τα μέτρα της κυβέρνησης και παρά τις αρχικές ενστάσεις που υπήρχαν από την αστυνομία, έγινε δεκτό.

Η ομοσπονδία στην προσπάθεια αυτή είχε συμμάχους τις τέσσερις ΚΑΕ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας, που θα λάβουν μέρος στα ημιτελικά της Παρασκευής.

Advertisement

Έτσι αντί για 500-600 φιλάθλους, που θα ήταν στις εξέδρες βάσει της χωρητικότητας των 5.500 θεατών του κλειστού, σε αυτό θα βρίσκονται 2.000.

Tις επόμενες ώρες θα εκδοθεί και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, για την επισημότητα της απόφασης αυτής.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics