Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2022

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μίλτος Τεντόγλου που σημείωσε 8,22 μέτρα στο μίτινγκ του Μετς και κατέλαβε την πρώτη θέση.


Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι παρότι φάνηκε να έχει προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να βρει γρήγορα μια επίδοση πάνω από τα 8,00 μ., κατάφερε να ανακάμψει, να αντιδράσει και στο έκτο και τελευταίο άλμα να "γράψει" μία ακόμη σπουδαία επίδοση στο πλούσιο βιογραφικό του.

Ο νεαρός συνεχίζει τους αγώνες σε επιδόσεις παγκοσμίου επιπέδου, που του προσδίδουν τον τίτλου του συνεπέστερου άλτη στο αγώνισμα, τον τελευταίο χρόνο. Ο Τεντόγλου ξεκίνησε με 7,84 μ., ήταν άκυρος στη δεύτερη προσπάθεια, σημείωσε 7,93 μ. στην τρίτη, άκυρη στην τέταρτη, 7,96 μ. στην πέμπτη για να κλείσει με το 8,22 μ. που αποθεώθηκε από τους παραβρισκόμενους στη διοργάνωση.

Ο επόμενος αγώνας του Τεντόγλου θα γίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 26-27 του μηνός.
Sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 12/02

 

 

 

Ο Κώστας Μπράτσος έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή με τον ΟΦΗ

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics