Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2022

Ιστιοπλοΐα: Αρχίζει το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Βορείου Ελλάδας σε Όπτιμιστ, ILCA 4

 

Στην Αλεξανδρούπολη χτυπά η καρδιά της ιστιοπλοΐας.

Στην πανέμορφη Αλεξανδρούπολη θα χτυπά αυτές τις μέρες η καρδιά της ιστιοπλοΐας. Από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή θα διεξαχθεί το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Βορείου Ελλάδας στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4.

Οι υπεύθυνοι του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης που θα φιλοξενήσει τον αγώνα προετοιμάζονται εδώ και πολύ καιρό για την αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του..

 Την περασμένη εβδομάδαυπό την αιγίδα της ΕΙΟ διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό προπονητικό καμπ για τους αθλητές και τις αθλήτριες των δυο κατηγοριών και τώρα περιμένουν έναν σπουδαίο αγώνα για τον οποίο έχουν πάρει όλα τα μέτρα ασφάλειας.

Οι διοργανωτές θα τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της Ομοσπονδίας όπως αυτό έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 41 σκάφη Οπτιμιστ και 30 ILCA4 (πρώην Λέιζερ 4,7).
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics