Breaking News
10 Μαρτίου 2022

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αναφορικά με την υποψηφιότητά της να διοργανώσει στο Ηράκλειο της Κρήτης

το Παγκόσμιο πρωτάθλημα για άτομα με νόσο Πάρκινσον το 2023. Η ελληνική πλευρά έπεισε με την παρουσίασή της το Ίδρυμα της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (ITTF Foundation) και προκρίθηκε στη β’ φάση αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων. Πέρασε στο στάδιο της επιθεώρησης όπου έμειναν πια λίγες χώρες, αυτές που κρίθηκε ότι εμφάνισαν τις πιο ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες. Μαζί με την Ελλάδα είναι 3-4 ακόμα. Στο πρόγραμμα τώρα είναι να επισκεφτούν κλιμάκια της παγκόσμιας ομοσπονδίας τις υποψήφιες εγκαταστάσεις για τους αγώνες και τη διαμονή και να τις αξιολογήσουν προκειμένου να καταλήξουν που θα δώσουν τη διοργάνωση. Στο Ηράκλειο η επιθεώρηση πρόκειται να γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 22 με 25 Μαρτίου 2022 και ως τόπος διεξαγωγής στον φάκελο έχει μπει το κλειστό γυμναστήριο Δύο Αοράκια.

Θυμίζουμε ότι η ΕΦΟΕπΑ είχε καταθέσει αίτημα για το Parkinson’s World Table Tennis Championships του 2023 ή του 2024. Αυτή την περίοδο «τρέχει» η διαδικασία για το πρωτάθλημα του επόμενου έτους. Με την επιθεώρηση γυμναστηρίων και ξενοδοχείων η ITTF θα ολοκληρώσει σύντομα και την αξιολόγηση της λεγόμενης short list των υποψηφιοτήτων και μέχρι τις 11 Απριλίου 2022 αναμένεται να έχει αποφασίσει για την ανάθεση του πρωταθλήματος του 2023. Με την ίδια διαδικασία θ’ αποφασίσει αργότερα και για τον τόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος 2024 και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Το χρονικό διάστημα διεξαγωγής της μεγάλης διοργάνωσης κοινωνικού χαρακτήρα υπολογίζεται στα τέλη Οκτωβρίου. H ελληνική ομοσπονδία έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και των δήμων Ηρακλείου και Χερσονήσου, όπως και τη στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Θυμίζουμε τέλος ότι η ΕΦΟΕπΑ έχει καταθέσει υποψηφιότητα στην ITTF και για την ανάληψη δύο όπεν βετεράνων μέσα στο 2022 (για αθλητές και αθλήτριες από 40 ετών και άνω). Ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει ένα τον Οκτώβριο στο Λουτράκι, στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» κι ένα τον Νοέμβριο στο Ηράκλειο της Κρήτης, επίσης στα Δύο Αοράκια.
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 10 Μαρτίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους Συνδέσμους αθλητών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics