Breaking News
03 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

 

Κριός
Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις στην ενίσχυση των συναισθημάτων υποστήριξης και ασφάλειας, με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη τη μέρα. Στόχος να αισθάνεσαι πιο προσγειωμένη για καλύτερα αποτελέσματα. Να είσαι όμως ανοιχτή σε νέους τρόπους για να νιώσεις άνετα. Το σήμερα και το αύριο απαιτούν επιπλέον προσοχή σε ό,τι επικοινωνείς, σε αγορές που πραγματοποιείς και σε οδηγίες που σου δίνονται καθώς ο Ερμής προετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία.

Ταύρος
Σε ενδιαφέρει περισσότερο να προσεγγίσεις τους άλλους, να κάνεις επαφές και να είσαι απασχολημένη σήμερα. Έχεις την τάση να πηγαίνεις από τη μια δραστηριότητα στην άλλη και όχι να εστιάζεις κάπου συγκεκριμένα. Ο Ερμής που διέρχεται από ζώδιό σου πρόκειται να επανέλθει σε ορθή πορεία κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες η αναποφασιστικότητα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει και η περισυλλογή θα αποδώσει καρπούς, ειδικά με τα οικονομικά και προσωπικά σχέδιά σου.

Δίδυμοι
Σήμερα υποβαθμίζεις τον συναισθηματικό σου κόσμο και ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικές εργασίες. Είναι μια περίοδος για να αναζητήσεις περιουσιακά στοιχεία που παραβλέπονται και να εξετάζεις τρόπους για να ενισχύσεις αισθήματα ασφάλειας και άνεσης. Καλό είναι να προσέχεις σήμερα το πως εκφράζεσαι με τον πλανήτη της επικοινωνίας να είναι έτοιμος να γυρίσει σε ορθόδρομη κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καρκίνος
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Τα συναισθήματα που έχεις παραμερίσει ή έχεις θάψει για να αντιμετωπίσεις άλλα ζητήματα στη ζωή σου, μπορούν να βγουν στην επιφάνεια αυτήν τη στιγμή. Θα δεις κάποια εξέλιξη στις σχέσεις και τις προσπάθειες που αντιμετώπισαν καθυστερήσεις ή εμπόδια τις προηγούμενες εβδομάδες. Τα δύσκολα προβλήματα και η αναποφασιστικότητα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν δείξε προσοχή στις αλληλεπιδράσεις και σκέψου ότι μπορεί να σου λείπουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής εφιστώντας την προσοχή σου στα παρασκήνια και στα ιδιωτικά θέματα. Αυτή η διέλευση σε προτρέπει να αφαιρέσεις λίγη πίεση από τη ζωή σου για ανανέωση, ξεκούραση και ανασυγκρότηση. Κάποια μορφή απόδρασης από τον συνηθισμένο θόρυβο είναι ευπρόσδεκτη και ίσως αναγκαία. Ο σχεδιασμός σταδιοδρομίας, ο καθορισμός στόχων, η φήμη και τα θέματα που σχετίζονται με τις φιλίες είναι πιθανό να αποκτήσουν περισσότερη σαφήνεια.

Παρθένος
Η ανάγκη σου να τροφοδοτήσεις τους κοινωνικούς στόχους σου ή τους στόχους ευτυχίας σήμερα είναι έντονη, με τη Σελήνη στον 11ο οίκο σου όλη μέρα. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία για συναναστροφή, κοινή χρήση και προσέγγιση. Η κυκλοφορία ιδεών και τα σχόλια που λαμβάνεις κατά την αλληλεπίδραση βοηθούν στην εκκίνηση της δημιουργικής σου διαδικασίας. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή παίρνει σημαντικά τα πάνω της.

Ζυγός
Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου όλη μέρα δείχνει μια πιο υπεύθυνη νοοτροπία. Είναι μια περίοδος που δίνεις στον εαυτό σου κάποιες ήπιες προκλήσεις. Ωστόσο πρόσεξε να μην είσαι υπερβολική στη σκέψη για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου καθώς σήμερα και αύριο ο Ερμής κατευθύνεται προς την ορθή πορεία του και μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη διαύγειας. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Αν είσαι μόνη, το φλερτ σε βοηθά να αποκολληθείς από το παρελθόν.

Σκορπιός
Ελκύεσαι από ιδέες και ανθρώπους που είναι μοναδικοί σήμερα ωστόσο δεν είναι ιδανική η μέρα για να περιμένεις να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες, τα γεγονότα ή τα στοιχεία αλλά είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με μια διαφορετική οπτική γωνία. Ο Ερμής φτάνει στο τέλος του ανάδρομου κύκλου του, μια περίοδος νοητικού αναπροσανατολισμού που κράτησε για περισσότερο από τρεις εβδομάδες. Τα συναισθηματικά, ερωτικά σου διλήμματα λαμβάνουν τέλος.

Τοξότης
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε ωθεί σε κάποια ενδοσκόπηση και παρατήρηση και κάποια από αυτά είναι χρήσιμα καθώς μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου και τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Ωστόσο ο Ερμής κατευθύνεται στην ορθόδρομη πορεία του και η μετατόπιση μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα σήμερα και αύριο. Πρόσεξε την υπερβολική σκέψη σε σημείο που μπορεί να αγνοήσεις αυτά που χρειάζεσαι.

Αιγόκερος
Με τη Σελήνη στο αντίθετο ζώδιο σου, η πρόκληση είναι να βρεις μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή σου κοιτάζοντας τα πράγματα διαφορετικά. Η ανάγκη για άλλους είναι πιο εμφανής για αυτό και επιδιώκεις τη βελτίωση ή την επαφή σου μαζί τους. Νέες πληροφορίες ή μια διαφορετική προοπτική αρχίζουν να διαφαίνονται με την προετοιμασία του Ερμή για την επαναφορά του σε ορθή πορεία. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή δείχνει έντονα σημάδια ανάκαμψης.

Υδροχόος
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης φέρνει περισσότερη συναισθηματική φόρτιση σε εκείνα τα πράγματα που δεν φαίνονται ή παρατηρούνται πάντα. Είσαι πιο ενήμερη για τις λεπτομέρειες και η επίλυση προβλημάτων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Είναι καλύτερο να αντιμετωπίσεις το σήμερα και το αύριο ως μια μεταβατική περίοδο και να κάνεις υπομονή με τον Ερμή να είναι έτοιμος να ξεκινήσει την ορθόδρομη πορεία του. Υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στα ερωτικά κι αυτό σε βοηθά να κρίνεις με αντικειμενικότητα τα όσα συμβαίνουν.

Ιχθείς
Η συναισθηματική και δημιουργική έκφραση έρχεται φυσικά σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της χαράς σου. Ωστόσο ο ψυχικός προσανατολισμός είναι πιθανός αν και προσωρινός. Ο Ερμής κατευθύνεται προς τη μετατόπιση του σε ορθή πορεία όμως ακόμα συνεχίζει να μπερδεύει λίγο τα πράγματα. Ενώ οι ενέργειες σήμερα και αύριο απαιτούν υπομονή έχεις πολλούς λόγους να αισθάνεσαι ενθαρρυμένη. Το συναίσθημα και το φλερτ είναι έντονα.
Διαβάστε επίσης

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 02/06/2022

 

 

 

 

Σήμερα 02 Ιουνίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics