Breaking News
03 Ιουνίου 2022

Παρέμεινε στον πάγκο του ΟΦΗ ο Δεληκώστας


Στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Κώστας Δεληκώστας, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η διοίκηση του κρητικού ΤΑΑ.

Ανανέωσε για ένα χρόνο με ΟΦΗ ο Δεληκώστας



Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Κώστας Δεληκώστας θα είναι ο τεχνικός του ΟΦΗ στη Volley League ανδρών. Ο 50χρονος τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση της κρητικής ομάδας μετά και την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Δεληκώστας μετέβη στο Ηράκλειο και συζήτησε με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Γιάννη, Δανδάλη και τον Γενικό Αρχηγό, Δημήτρη Ζλατιλίδη, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Στο τιμόνι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ ο Κώστας Δεληκώστας και τη νέα σεζόν.
Στα έμπειρα χέρια του Κώστα Δεληκώστα το "τιμόνι" της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ μας για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Volley League».
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

«Heraklion Swimming Challenge» στο κολυμβητήριο του Λίντο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics