Breaking News
04 Ιουνίου 2022

Χάλκινο στις κορύνες από την Γκικόκα στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα COMEGYM
4 Ιουνίου 2022

 

Με άλλο ένα μετάλλιο στους τελικούς οργάνων της ρυθμικής γυμναστικής, το χάλκινο από την Είρα Λάουρα Γκικόκα στις κορύνες, ολοκλήρωσε η ελληνική αποστολή την παρουσία της στο 5ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων της COMEGYM, στη Μερσίνη της Τουρκίας.

Η Είρα Λάουρα Γκικόκα κατέλαβε την 3η θέση στις κορύνες με 27,300 β., καθώς επίσης την 4η στο στεφάνι με 27,200 β. και την 5η στην κορδέλα με 23,950 β., ενώ παράλληλα η Ουρανία Συγκούνα πήρε την 4η θέση στην μπάλα με 27,850 β., μία ημέρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό αγώνισμα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Α’ Αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις Ελληνίδες αθλήτριες, στις προπονήτριές τους και σε όλη την ελληνική αποστολή.

 ego-gymnastics.gr

Διαβάστε επίσης

Σήμερα 04 Ιουνίου γιορτάζουν

 

 

 

Ο διεθνής 25χρονος Κοσοβάρος κεντρικός αμυντικός, Ντρέσεβιτς προτάθηκε στον ΟΦΗ [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics