Breaking News
13 Ιουνίου 2022

Πάλη: Στην Πολωνία για νέα διάκριση η Μαρία Πρεβολαράκη

 

Η Μαρία Πρεβολαράκη βρίσκεται στην Πολωνία, προκειμένου να συμμετάσχει σε καμπ προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής της στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Η «Κυρία» της ελληνικής Πάλης μέχρι και τις 16 Ιουνίου θα βρίσκεται στην πόλη Σπάλα, νοτιοδυτικά της Βαρσοβίας και κοντά στην πόλη Λοτζ, όπου υπό τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες του Μόησεν Παριγέι θα προσπαθήσει να φτάσει στην τοπ κατάστασή της, ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης που ακολουθεί.

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες έχοντας υψηλές προσδοκίες στα 53 κιλά.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με 174 αθλητές και αθλήτριες, σε 22 αθλήματα, στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Οράν της Αλγερίας, από τις 25 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου 2022. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν συνολικά 3.434 αθλητές από 26 χώρες της Μεσογείου.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Όλα τα ζώδια 11/06

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics