Breaking News
13 Ιουνίου 2022

Συγκινητικό είναι το μήνυμα που εκφράζει ο Αντώνης Τσαπατάκης μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.


Ο Χανιώτης πρωταθλητής σημειώνει ότι σε κάθε επίσκεψή του σε σχολείο ή δομή τα παιδιά τον ρωτούσαν για το πόσα χρυσά μετάλλια έχει κατακτήσει, βλέποντας στο πρόσωπο του τη μεγάλη του προσπάθεια και πως αυτό και μόνο τον έκανε νικητή στα μάτια τους.

«Σε κάθε σχολείο ή δομή που επισκέπτομαι, τα παιδιά με ρωτούν για το πως αισθάνομαι που έχω χρυσό μετάλλιο ή πόσα χρυσά έχω πάρει. Ενώ όμως μετρούσα πολλά μετάλλια, χρυσό δεν είχα κερδίσει ποτέ κανένα!

Αυτό όμως που τα έκανε να με βλέπουν σαν να είχα κατακτήσει το χρυσό, ήταν η διαρκής προσπάθεια μου, έτσι αυτό και μόνο με έκανε νικητή στα μάτια τους! Ιδίως όταν τους αποσαφήνιζα τα γεγονότα και την σημασία να μην εγκαταλείπουν τους στόχους τους, έφευγαν, γνωρίζοντας πλέον πώς θα βλέπουν τους εαυτούς τους νικητές για την κάθε τους προσπάθεια…

Με πολλά χρυσά μετάλλια υλικά είτε άυλα!», γράφει ο Τσαπατάκης…
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 13/06/2022 [vid]

 

 

 

 

 

Δεύτερη χρονιά πρωταθλητής στο απλό παμπαίδων και πανελλήνιο ρεκόρ ο Κιοσελόγλου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics