Breaking News
10 Ιουλίου 2022

Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ έκαναν τους tifosi να καρδιοχτυπήσουν με τις μεταξύ τους μονομαχίες στον Αγώνα Sprint της F1 στην Αυστρία.


Παρότι κατέκτησε τη νίκη, η Scuderia Ferrari βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής μετά το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας. Εύλογα λόγω των περίεργων επιλογών στον τομέα της στρατηγικής, που σταθερά έδειχναν εις βάρος του Σαρλ Λεκλέρ που είναι και ο οδηγός της που έχει περισσότερες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Ειπώθηκαν πολλά έκτοτε, ο Μονεγάσκος ζήτησε διευκρινήσεις, ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας Ματία Μπινότο προσπάθησε να αιτιολογήσει τις επιλογές του pit wall των κόκκινων και στο τέλος, έστρεψαν όλοι την προσοχή τους στην επόμενη πρόκληση: αυτή της Αυστρίας.

Εκεί ο Λεκλέρ και ο Κάρλος Σάινθ έχασαν την pole για χιλιοστά του δευτερολέπτου και έμειναν στις θέσεις 2 και 3. Που είναι και οι θέσεις που κατέκτησαν στον Αγώνα Sprint στο Σπίλμπεργκ.

Βέβαια στα αρχικά στάδια της μάχης του Red Bull Ring, έκαναν τους tifosi να καρδιοχτυπήσουν αφού για μία ακόμα φορά, οι δύο F1-75 βρέθηκαν αρκετές φορές εφιαλτικά κοντά. Και θα το δούμε μέσω δύο διαφορετικών video – το ένα onboard και το άλλο από την τηλεοπτική κάλυψη του F1 TV.

 Η πρώτη ήταν στην εκκίνηση όπου η ανεπιτυχής προσπάθεια του Λεκλέρ να περάσει τον Φερστάπεν, επέτρεψε στον Σάινθ να μπει ανάμεσά τους περνώντας από την εξωτερική της στροφής 1.

Έπειτα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Λεκλέρ προσπάθησε να πληρώσει τον Ισπανό με το ίδιο νόμισμα μετά τη δική του, ανεπιτυχή επίθεση επί του Φερστάπεν στη στροφή 3. Ο 24χρονος επιτίθεται στην κατηφορική ευθεία προς τη στροφή και περνάει μπροστά του!

«Ήταν απολαυστική μάχη, έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες», είπε ο Σάινθ αλλά η αλήθεια είναι πως σε περίπτωση επαφής που θα έθετε αμφότερους εκτός αγώνα, το αφήγημα θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

PROTOTHEMA.GR
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 10/08/2022 [vid]

 

 

 

 

Οι έφηβοι του Μανούσου Βιζυράκη διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics