Breaking News
14 Ιουλίου 2022

Η δράση της κωπηλασίας μεταφέρεται στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς το προσεχές Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου, όποτε θα διεξαχθεί η Β΄ Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

 

Οι προετοιμασίες από την Ομοσπονδία, τα στελέχη της τοπικής κωπηλασίας και τους φορείς της πόλης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου οι εκατοντάδες νέοι κωπηλάτες αλλά και οι συνοδοί προπονητές τους να αγωνιστούν στις καλύτερες συνθήκες διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ή μια βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με την προηγούμενη τους σε έναν από τους πιο όμορφους στίβους της Ελλάδας.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 12:45 θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και οι επαναληπτικοί των αγωνισμάτων του προγράμματος ενώ την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 12:15 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί με τους οποίους θα πέσει η αυλαία του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η Καστοριά φοράει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας και περιμένει όλους τους φίλους του αθλήματος να δώσουν το παρών σ αυτή τη γιορτή.

onsports.gr

Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Έξι Έλληνες στον 2ο γύρο του απλού

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics