Breaking News
15 Ιουλίου 2022

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ, καθώς θα δοκιμαστεί ο Φιλίπ Πόμπι. Πρόκειται για τον 19χρονο Κροάτη δεξιό μπακ, ο οποίος ήταν στη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχει περάσει επίσης από τα τμήματα υποδομής της Μίλαν.

 

Ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας είναι ήδη στο Ηράκλειο, θα ακολουθήσει τους Κρητικούς στην Ολλανδία και εκεί ο Νίκος Νιόπλιας θα αποφασίσει για το αν θα αποκτηθεί ή όχι.


Ασκήσεις ενδυνάμωσης, κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος, ενώ απουσίασαν για μια ακόμη


Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, θα ανακοινωθεί αύριο, Παρασκευή (15/7).
ekriti.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 14 Ιουλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Τριήμερο αθλητικής πανδαισίας και κοινωνικής προσφοράς στο Karteros Sports Beach Center, 15-17 Ιουλίου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics