Breaking News
15 Ιουλίου 2022

Στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών και κορασίδων κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επτά αθλήτριες από την Κρήτη, τέσσερις από το Ηράκλειο και τρεις από τα Χανιά.
 


Συγκεκριμένα, η ΚΟΕ ανακοίνωσε δύο ξεχωριστά καμπ, ένα γυναικών και ένα κορασίδων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν αρχής γενομένης από την Τρίτη 19 Ιουλίου. Οι κλήσεις για την Εθνική ομάδα αφορούν τις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου και Μαρία Μηνά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και τις Κρυσταλένια Γιαλαμά από τον Ωρίωνα Ηρακλείου, Μαρίνα Βαγκέ, Αρτεμις Κουτράκη και Μελίνα Σκευάκη από τον ΚΟ Ηρακλείου.

Ακολουθεί το κάλεσμα της ΚΟΕ:

 

Καμπ προετοιμασίας, ενόψει των προσεχών τους υποχρεώσεων, θα πραγματοποιήσουν, στο ΟΑΚΑ, οι Εθνικές μας ομάδας Καλλιτεχνικής κολύμβησης Γυναικών και Κορασίδων.

Για το Καμπ των Γυναικών (έναρξη 19/7), κλήθηκαν οι αθλήτριες: Ζωή Αγραφιώτη (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Μαρία Αλζιγκούζη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κρυσταλένια Γιαλαμά (ΩΡΙΩΝΑΣ), Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φράγκου, Ελένη Φραγκάκη (ΝΟΒΑ), Μαρία Καραπαναγιώτου (ΗΡΑΚΛΗΣ), Δήμητρα Καρατζόγλου, Ελένη Παπαδοπούλου (ΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Δανάη Καριώρη (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Σοφία Μαλκογεώργου (ΑΕΚ), Αντριάννα Μισίκεβιτς, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ), Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).

Για το Καμπ των Κορασίδων (19-25 Ιουλίου), οι αθλήτριες: Μαρίνα Βαγκέ, Άρτεμις Κουτράκη, Μελίνα Σκευάκη (ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ), Θάλεια Δάμπαλη, Εστέλλα Καραμανίδου (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Όλγα Ιμβριώτη (ΗΡΑΚΛΗΣ), Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Αργυρίνα Κόντου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Νικολέττα Λύρα (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ), Μαρία Μηνά (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ)

Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 15/08/2022 [vid]

 

 

 

 

Την απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασε o Κοσμάς Τσιλιανίδης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics