Breaking News
16 Ιουλίου 2022

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Φώτης Κουτσουπιάς είπε "αντίο" στον ΟΦΗ ενώ απόψε η ΠΑΕ επιβεβαίωσε ουσιαστικά τη μεταγραφή του στην ιταλική Σπαλ...

 

"Πέρασαν 13 ολόκληρα χρόνια και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα της καρδιάς μου, την ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, τον ΟΦΗ.

Από μωρό ακόμη θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι στα γήπεδα, άλλοτε παίζοντας με τα χρώματα της φανέλας της και άλλοτε παρακολουθωντας τη ως μικρός οπαδός της.

ADVERTISING

Έχω τόσες πολλές και υπέροχες αναμνήσεις, τις οποίες θα κρατήσω βαθιά κλειδωμένες στην καρδιά μου για πάντα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω στο Γεντί Κουλέ μπροστά στον κόσμο για την φανέλα του ΟΦΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου να κάνω αυτό το σημαντικό βήμα στην ζωή μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια καθώς με στήριξαν, με συμβούλεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνίζομαι και να εξελίσσομαι στον Φώτη του σήμερα. Εύχομαι στην αγαπημένη μου ομάδα μόνο επιτυχίες!

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον αδερφό μου Ηλία, τη μητέρα μου Αλεξία,τον πατέρα μου Γιώργο που με συμβουλεύουν και με βοηθάνε καθημερινά να ξεπερνάω όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συναντώ στην ζωή μου.

Με εκτίμηση και πολλή αγάπη,

Φώτης Κουτσουπιάς,παντοτινός οπαδός του ΟΦΗ..."
neakriti.gr
Διαβάστε επίσης

Το «εισιτήριο» για τον αυριανό τελικό (17/07) του μήκους εξασφάλισε ο Μίλτος Τεντόγλου

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics