Breaking News
19 Ιουλίου 2022

Ενα μετάλλιο για ΝΑΟΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

 

Μία ακόμη χρονιά ο Ναυταθλητικός Αθλητικός Ομιλος Σούδας κατάφερε να βρίσκεται στη λίστα με τους συλλόγους που κατέκτησαν μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
KTEO Κρήτης
Ο ΝΑΟΣ συμμετείχε με επιτυχία στη Β’ φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας παίδων-κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.

 Η Δέσποινα Μουταφίδη σημείωσε τη μεγαλύτερη διάκριση για τον ΝΑΟ Σούδας, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο σκιφ κορασίδων. Πολύ καλή παρουσία είχαν στο διπλό σκιφ Παίδων οι Ισίδωρος Παληός και Γιάννης Καμαλεδάκης, που κατέκτησαν την 4η θέση ανάμεσα σε 23 πληρώματα, χάνοντας για ένα δευτερόλεπτο τη θέση στο βάθρο (χάλκινο μετάλλιο).

Οι Ελένη Μουταφίδη και Ελένη Ρηγάκη είχαν επίσης πολύ καλή παρουσία στο διπλό σκιφ κορασίδων, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, ενώ ο Αντρέας Μπαγιάτης αγωνίστηκε στα ημιτελικά στο 1Χ Παίδων, όπου τερμάτισε 4ος, χάνοντας την πρόκριση στον τελικό για κλάσματα του δευτερόλεπτου. Στον Β τελικό ήταν 2ος, καταλαμβάνοντας τελικά την 8η θέση ανάμεσα σε 22 αθλητές.

Τέλος, ο Σπύρος Παναγιωτάκης παρότι έκανε δύο πολύ καλές κούρσες στην πρώτη μέρα των αγώνων δεν κατάφερε ανάμεσα σε 22 αθλητές να προκριθεί στη φάση των ημιτελικών αλλά απεκόμισε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Ο ΝΑΟ Σούδας σε ανακοίνωσή του εκφράζει τα συγχαρητήριά του, σημειώνοντας τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και προπονήθηκαν σκληρά για να βρεθούν σε αυτούς τους αγώνες .
Είστε στις καρδιές όλων μας νικητές!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Δάνο Χωματά που για άλλη μια χρονιά κατάφερε ο όμιλος μας να απεικονίζεται στους μεταλλιούχους συλλόγους της Ελλάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν την προσπάθεια μας αυτή, πρώτα και κύρια τους γονείς των αθλητών/τριών μας για την εμπιστοσύνη τους στον Όμιλο μας, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων για την αγορά των σκαφών κωπηλασίας, την Anek Lines – Blue Star Ferris επίσημη χορηγό μετακινήσεων και τέλος το ξενοδοχείο PILOT».
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Παρίδη

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics