Breaking News
12 Μαΐου 2023

Ελίνα Τζένγκο: Θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων
Διονύσης Αντωνέλλος


Η Τζένγκο θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στα Παπαφλέσσεια στις 31 Μαΐου.

Ελίνα Τζένγκο: Θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων είπε η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ.

Η Ελίνα Τζένγκο μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, μοιάζει έτοιμη να διαχειριστεί τις προκλήσεις.

«Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά (σ.σ. Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων και στη συνέχεια ήρθε η νίκη της στη Λειριά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων με 63,65 μ., που είναι η τρίτη επίδοση στον κόσμο) ενώ έχει εξελιχθεί πολύ καλά και η προετοιμασία. Στόχος μας είναι να έχω συμμετοχή σε λίγους και καλούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα διεκδικήσω τη διάκριση στις κορυφαίες διοργανώσεις», είπε η Ελίνα Τζένγκο, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

«Δε θέλω από τώρα να πω πόσο μακριά μπορώ α φτάσω στο Παγκόσμιο. Σίγουρα οι στόχοι είναι υψηλοί. Ωστόσο και πέρυσι περίμενα κάτι καλύτερη στο Όρεγκον και δεν ήρθε. Σε κάθε περίπτωση η χρονιά έχει πολλές απαιτήσεις και πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Πέρυσι τελείωσα τους αγώνας μέσα Αυγούστου και φέτος θα πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου στον τελικό των Diamond League», συμπλήρωσε.

Ελίνα Τζένγκο: Θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων
Η Τζένγκο θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στα Παπαφλέσσεια στις 31 Μαΐου κι έπειτα θα ταξιδέψει στο Παρίσι για την πρώτη της παρουσίας σε Diamond League στις 9 Ιουνίου.

«Οι αγωνιστικοί στόχοι είναι συγκεκριμένοι. Μετά την Καλαμάτα θα ξεκινήσω τα Diamond League κι από εκεί και πέρα θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων στη Σιλέσια και φυσικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στη Φινλανδία», είπε ενώ αναμένεται να κάνει ένα πέρασμα από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που θα γίνει το Σαββατοκύριακο.

Η αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 65,81 μ. από το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

stivostime.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Όλα τα ζώδια 12/05

 

 

 

 

Τελευταίο ματς της σεζόν για τον ΟΦΗ απέναντι στονΠαναιτωλικό το Σάββατο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics