Breaking News
31 Αυγούστου 2023

Στη Βουλγαρία τέσσερις αθλήτριές μας αγωνίζονται από χτες 29/08 στο World Table Tennis Feeder στο Παναγκιούριστε

, σε λίγες ημέρες στην Αλμπένα της ίδιας χώρας οι εθνικές μας ομάδες θα έχουν δράση και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, ωστόσο το ελληνικό ενδιαφέρον στα γειτονικά εδάφη δεν εξαντλείται στα αγωνιστικά δρώμενα. Στη διάρκεια των Βαλκανικών Αγώνων, που θα γίνουν από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα παρουσιάσει τις υποψηφιότητές της για δύο διεθνείς διοργανώσεις του 2024! Η ομοσπονδία διεκδικεί το Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών για τη Σαλαμίνα και το Βαλκανικό πρωτάθλημα Under 15 και Under 19 για την Ορεστιάδα (σε συνέχεια της φετινής εκδήλωσης μικρών ηλικιών στην ακριτική πόλη). Γι’ αυτό τον λόγο στην ελληνική αποστολή, που αναχωρεί την Παρασκευή για την Αλμπένα, θα βρίσκεται και η ειδική γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη. Στο βουλγαρικό όπεν στο μεταξύ, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου προκρίθηκε σήμερα στο ταμπλό του διπλού μικτού με τον Ισπανό συμπαίκτη της Χουάν Πέρεθ, ενώ η ίδια και η Ελισάβετ Τέρπου αποκλείστηκαν στα προκριματικά του διπλού γυναικών. Αύριο παίρνει σειρά ο 1ος γύρος του απλού γυναικών με πλήρη ελληνική παρουσία.

Η Βαλκανική Ένωση του αθλήματος (BTTU) θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση στην Αλμπένα στο περιθώριο του πρωταθλήματος. Εκεί η Στάθη θα υποβάλει τους φακέλους με την ελληνική υποψηφιότητα για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις, όπως αναμένεται να δοθούν και οι υποψηφιότητες άλλων χωρών. Αποφάσεις δεν προβλέπεται να παρθούν, αλλά σαφώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα.

Θυμίζουμε ότι η Σαλαμίνα φιλοξένησε τον Απρίλιο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και για τον προσεχή Μάρτιο ανέλαβε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Η Ορεστιάδα έχει διεξάγει σημαντικές εσωτερικές εκδηλώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης τα τελευταία χρόνια και μετά την επιτυχία και του Βαλκανικού νέων, το φετινό καλοκαίρι, είχε δείξει αμέσως τη διάθεση να δώσει ανάλογη συνέχεια.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ FEEDER

Η δεύτερη μέρα του WTTFeederτης Βουλγαρίας άρχισε σήμερα Τετάρτη με τον 2ο γύρο του διπλού γυναικών. Οι Τέρπου/Παπαδημητρίου αποκλείστηκαν από τις Χουάνγκ Γιου-Τσιάο/Χουάνγκ Χσιν από την κινεζική Ταϊπέι με 3-0 σετ κι έμειναν εκτός ταμπλό (8-11, 5-11, 4-11).

Λίγη ώρα μετά επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος στο διπλό μικτό. Η Παπαδημητρίου, που έχει τα γενέθλιά της σήμερα και κλείνει τα 19, είχε επίσης καθοριστικό προκριματικό ματς με τον Χουάν Πέρεθ. Έχασαν το 1ο σετ από τους Βου Χεονγκού/Ντέσι Γκοντερίνγκερ από την Κορέα και το Λουξεμβούργο αντίστοιχα, κατέκτησαν τα επόμενα και με νίκη 3-1 πέρασαν στο ταμπλό των «16». Η εξέλιξη 11-13, 11-9, 11-7 και 11-7. Η κλήρωση έφερε επόμενο αντίπαλο το 2ο φαβορί του αγωνίσματος, τους Έρικ Τζούτι/Ιζαμπέλα Λουπουλέσκου από τη Βραζιλία και τη Σερβία αντίστοιχα. Στις 10:35 στο τραπέζι 1 το παιχνίδι.

Την Πέμπτη αρχίζει το κυρίως ταμπλό του απλού γυναικών. Η Κατερίνα Τόλιου αντιμετωπίζει το νούμερο 2 του τουρνουά, την Κινέζα Βου Γιανγκτσέν (ώρα έναρξης 14:40), η Τέρπου τη Σλοβένα Άνα Τοφάντ (11:10), η Παπαδημητρίου τη Βουλγάρα Μαρία Γιόβκοβα (14:05) και η Τσεκούρα τη Γαλλίδα Σαρλότ Λουτζ (10:35). «Τηλεοπτικά» τα ματς και θα μεταδοθούν μέσα από το κανάλι της WTT στο youtube (λινκ https://shorturl.at/hmIKZ).
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 30/08

 

 

 

 

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην OPAP Arena από την Άντβερπ με 2-1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics