Breaking News
05 Νοεμβρίου 2023

Ο Παναγιώτης Μπολάνος του Ολυμπιακού και η Άννα Βεριγάκη του Μίλωνα Νέας Σμύρνης σημείωσαν Πανελλήνια ρεκόρ στον 2ο αγώνα επιδόσεων στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Νίκος Πέρκιζας» του Χαλανδρίου.

 

Πανελλήνια ρεκόρ από Μπολάνο και Βεριγάκη
Σπουδαία επίδοση, που αποτελεί και Πανελλήνιο Ρεκόρ νέων ανδρών (Κ23) σημείωσε ο Παναγιώτης Μπολάνος στον 2ο Κολυμβητικό αγώνα επιδόσεων 25αρας πισίνας που διεξάγεται σήμερα και αύριο (4-5/11/2023) στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Νίκος Πέρκιζας» του Χαλανδρίου.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού σημείωσε επίδοση 48.62 στην κατηγορία Νέων Ανδρών (19-23 ετών) στα 100μ ελεύθερο, καταρρίπτοντας την προηγούμενη με 49.35.


Παράλληλα, Πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε και η Άννα Βεριγάκη του Μίλωνα Νέας Σμύρνης στα 50μ πεταλούδα με 27.49, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων (15-16 ετών) που είχε η Γεωργία Δαμασιώτη (27.58 το 2019).
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, βρίσκεται η πυγμάχος του ΟΦΗ Μαρία Βεργετάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics