Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Αφιέρωσε χρόνο σήμερα για να πάρεις την ανάσα σου, ειδικά με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Ικανοποίησε την ανάγκη σου να κάνεις ένα βήμα πίσω για να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις τα πράγματα. Το να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από τις υπερβολικές αποσκευές είναι μια καλή ιδέα για να ανοίξεις το δρόμο για νέα ξεκινήματα. Ευτυχώς, ο προβληματισμός για τα πρόσφατα γεγονότα και η επεξεργασία των συναισθημάτων μπορεί να είναι τώρα χρήσιμος. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ότι ενθαρρύνουν την υπέρβαση.

Ταύρος

Υπάρχει μια τάση για υπερβολές και ειδικά για να πούμε πάρα πολλά σήμερα. Προσπάθησε να αφήσεις τον εγωισμό σου στην πόρτα όταν μπαίνεις σε επαγγελματικούς στίβους ή σε πιο επίσημους χώρους, καθώς με τον Ερμή στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, έχεις μεγαλύτερο αντίκτυπο απ’ ότι συνήθως. Απέφυγε τις σαρωτικές αποφάσεις που έρχονται ξαφνικά και παρορμητικά για καλύτερα αποτελέσματα. Η προσθήκη περισσοτέρων στο πιάτο σου θα πρέπει επίσης να εξημερωθεί. Ωστόσο αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να εξετάσεις νέες δυνατότητες. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να φέρεις περισσότερη τάξη στον κόσμο σου, ειδικά μέσω της κοινωνικής σου ζωής.


Δίδυμοι

Μπορεί να είναι συναρπαστικό και εμπνευσμένο να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις ιδέες ή τις πεποιθήσεις σου σήμερα. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις να ακούς και τους άλλους. Ένα τετράγωνο Ερμή – Δία στο παιχνίδι μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή αστοχίες. Μπορεί να είσαι αρκετά συγκεντρωμένη σε ένα ηθικό ζήτημα ή σε μια συγκεκριμένη πεποίθηση και προοπτική. Πρόσεξε αυτούς που καυχιούνται ή υπερβάλλουν, καθώς είναι πολύ εύκολο να απλώσεις την αλήθεια υπό την επίδραση αυτής της διέλευσης. Αργότερα σήμερα μπορεί να είναι πιο εύκολο να μείνεις στις παρατηρήσεις σου μέχρι να σχηματιστούν πλήρως.

Καρκίνος

Πρόσεξε για παρορμητικές ενέργειες σήμερα, αλλά σκέψου οτιδήποτε αποκαλυφθεί μπορεί να αποτελέσει σχετική τροφή για σκέψη. Με ένα τετράγωνο Ερμή – Δία είναι εύκολο να χάσεις σημαντικές, πρακτικές λεπτομέρειες ή να εστιάσεις σε πράγματα που δεν έχουν πραγματικά σημασία μακροπρόθεσμα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις το μυαλό σου, σκεπτόμενη ότι οι πληροφορίες που έρχονται τώρα θα μπορούσαν να είναι υπερβολικές. Βρες τρόπους να κατανοήσεις τον εαυτό σου και τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου πιο βαθιά, παρακάμπτοντας συγκρατημένες ή υπερβολικές πληροφορίες. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να εστιάσεις στις προτεραιότητες.

Λέων

Με ένα τετράγωνο Ερμή – Δία νωρίς σήμερα, πρόσεξε να μην καείς επιχειρώντας πάρα πολλά πράγματα ή βάζοντας υπερβολικούς στόχους για τον εαυτό σου. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τη βιασύνη στη δουλειά ή τις συζητήσεις σου, καθώς είναι πολύ εύκολο να παραβλέψεις κάτι κρίσιμο. Με αυτή την πτυχή στο παιχνίδι, ο πειρασμός είναι να δανειστείς από το μέλλον με κάποιο τρόπο υποσχόμενη κάτι, για παράδειγμα, που αναβάλλει τα πράγματα σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η τάση να υπερβάλεις λίγο ή ο σύντροφος σου να απαιτεί πάρα πολλά από εσένα είναι έντονη.

Παρθένος

Με ένα τετράγωνο Ερμή – Δία σήμερα θα μπορούσες εύκολα να εκραγείς σε νοητικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, μερικές υπέροχες ιδέες μπορούν να προκύψουν από αυτό το είδος έντασης και οι διασκεδαστικές μεγάλες ιδέες μπορούν να πιέσουν το μυαλό σου. Ωστόσο εξαρτάτε από εσένα να διατηρήσεις αυτό το μέτρο όταν χρειάζεται. Οι ιδέες για το πως να χειρίζεσαι τις δουλειές σου ή τις προσπάθειες υγείας μπορεί να ξεχωρίσουν ως συναρπαστικές. Θα μπορούσαν να υπάρχουν καινοτόμοι τρόποι για να διαχειριστείς ένα πρόβλημα υγείας ή μηχανικό πρόβλημα που σου έρχεται τώρα και το κόλπο θα είναι να εστιάσεις αρκετά για να δημιουργήσεις ένα ρεαλιστικό σχέδιο.

Ζυγός

Με τετράγωνο Ερμή – Δία σήμερα μπορεί να υπάρχει μια τάση υπερβολής που πρέπει να τιθασευτεί. Μπορεί να κρατηθείς από μια νέα ιδέα και μέσα στον ενθουσιασμό σου να ξεχάσεις τις πρακτικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για την υλοποίηση της. Διαφορετικά, άκουσε τις δημιουργικές ιδέες και τις εμπνεύσεις σου ακόμα κι αν φαίνονται λίγο αδιέξοδες. Για καλύτερα αποτελέσματα άσε το μυαλό σου να ταξιδέψει, αλλά κράτα τα πόδια σου στη γη. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι οι μεγάλες ιδέες συνήθως περνούν από πολλούς μετασχηματισμούς πριν φτάσουν να υλοποιηθούν. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να επικεντρωθείς στις προτεραιότητες σου.

Σκορπιός

Με ένα τετράγωνο Ερμή – Δία σήμερα μπορεί να γίνει πολύς λόγος που δεν είναι πρακτικός ή να είναι υπερβολικός. Ωστόσο το να σκέφτεσαι με μεγάλους τρόπους μπορεί να είναι χρήσιμο, ειδικά αν έχασες προηγουμένως μια ευκαιρία, εστιάζοντας κυρίως σε πρακτικές δυνατότητες. Οι ιδέες είναι μεγάλες και βγαίνουν εύκολα, αλλά δύσκολα πραγματοποιούνται. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου που μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Ο ρυθμός μπορεί να είναι ταραχώδης και η οικιακή σου ζωή επίσης και η ένταση είναι πιθανή.

Τοξότης

Με το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Δία είναι καλύτερο να ελέγχεις τις επικοινωνίες σου, καθώς έχεις την τάση να μιλάς πολύ ή πολύ γρήγορα. Μπορεί να κάνεις εκστρατεία για ένα καλό σκοπό, αλλά το μήνυμα μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό ή να εκλαμβάνετε έτσι και τα σχέδια να μην έχουν συγκεντρωθεί ακόμα. Ευτυχώς η ψυχική ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε θετικές εμπειρίες, ιδιαίτερα αν σε αναγκάσει να αναζητήσεις νέες, ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή ενδιαφέροντα. Η πειθαρχία ωστόσο μπορεί να λείπει προσωρινά, ειδικά εάν πρέπει να επικεντρωθείς σε μια μονότονη εργασία. Αργότερα σήμερα είναι πολύ πιο φυσικό και πιο εύκολο να συγκεντρώνεσαι.

Αιγόκερως

Με το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Δία θα μπορούσες να σκεφτείς μια πραγματικά οραματική ιδέα ή να σκεφτείς κάτι μεγάλο. Μπορεί να υπάρξει ένας πόλεμος λέξεων σχετικά με τα προσωπικά αγαθά, την αξία, την οικειότητα και το σεβασμό ή αυτή μπορεί να είναι μια μέρα που το συνηθισμένο αποτυγχάνει να ικανοποιήσει, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εναλλακτική, ενδιαφέρουσα σκέψη. Ενώ θα μπορούσες να είσαι αντιπαραγωγική καθώς επικεντρώνεσαι σε λιγότερο ουσιώδη πράγματα, οι προτεραιότητες θα είναι ευκολότερο να φανούν καθώς προχωρά η μέρα.

Υδροχόος

Με ένα τετράγωνο σήμερα Ερμή – Δία πρόσεξε την υπερβολή και την προσπάθεια να κερδίσεις πνευματικούς πόντους που μπορεί να έχουν ένα τίμημα. Οι μεγάλες ιδέες είναι συναρπαστικές τώρα, αλλά επειδή δεν είσαι ακόμα έτοιμη για να δεις τι είναι πραγματικά εφικτό, είναι καλύτερο να εξοικονομήσεις χρόνο. Για τα καλύτερα αποτελέσματα τώρα μπορεί να απολαμβάνεις τη διανοητική άσκηση του να σκέφτεσαι πιθανότητες χωρίς να τις χρησιμοποιείς ακόμα. Ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις υπερβολές και να παραβλέπεις λεπτομέρειες σήμερα για πιο απαιτητικές ή κοσμικές προσπάθειες.

Ιχθύες

Η ενέργεια της χθεσινής νέας Σελήνης τροφοδοτεί κάποιο ενθουσιασμό σήμερα, αλλά το να πιέσουμε κάτι θα μπορούσε να είναι πρώιμο, ειδικά με ένα τετράγωνο Ερμή – Δία στο παιχνίδι. Σκέψου ότι οι πληροφορίες είναι ελλιπείς, υπερβολικές ή παρερμηνευμένες προσωρινά. Σκέφτεσαι με μεγάλους, δημιουργικούς όρους. Μπορεί επίσης να γνωρίζεις κάποια συναρπαστικά νέα, όμως ενώ είναι μια καλή στιγμή για θετική σκέψη, οι λεπτομέρειες μπορεί να μην τραβήξουν τη δέουσα προσοχή. Επίσης η τάση είναι οι άνθρωποι να φτιάχνουν βουνά από λόφους. Η ενέργεια και η αισιοδοξία αυτής της πτυχής μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις που μπορεί να μην παραμείνουν όταν περάσει η επιρροή.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Με νίκες Ρωμανού, Εργοτέλη και Μινωικής άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 10/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics