Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Ενώ μπορεί να νιώθεις μια ανησυχία σήμερα είναι ίσως καλύτερο να χαρίσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια κάποιας απελευθέρωσης από πίεση ή ένταση. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της αναψυχής και της χαράς, όμως νιώθεις λίγο διχασμένη μεταξύ των προσωπικών σου συμφερόντων και της δέσμευσης για κάποιον. Έχεις κίνητρα στα εργασιακά για να μοιραστείς τις απόψεις σου και να εισπράξεις τον θαυμασμό. Η καρδιά σου είναι ανοιχτή και είσαι απόλυτα ερωτική.

Ταύρος

Σήμερα είναι καλύτερο να απολαύσεις κάποια απελευθέρωση έντασης ή πίεσης. Μπορεί να υπάρξει ωραία υποστήριξη που προέρχεται από απροσδόκητες ή κρυφές πηγές, ή μπορείς να βρεις μια ειρηνική λύση σε ένα πρόβλημα, κυρίως εργασιακό . Οι ενέργειες της ημέρας προκαλούν μια ευαισθητοποίηση σχετικά με μια προηγούμενη σχέση. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και απολαύστε τη μέρα με όποιο τρόπο μπορείτε.


Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και τα συναισθήματα σου είναι έντονα ίσως και λίγο ακραία. Τα παιχνίδια και οι εκτροπές σε προσελκύουν περισσότερο απ’ το συνηθισμένο, ενώ σκέφτεσαι πολύ την καριέρα σου και σήμερα αναλύεις ή εξετάζεις τα πράγματα, όμως όχι σε σημείο που να αγχώνεσαι. Κρατάς μια συναισθηματική απόσταση ασφαλείας προς το παρών και είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να γοητευτείς βαθιά με μια εφαρμόσιμη ιδέα ή έργο ακόμα και ένα μυστήριο προς επίλυση. Σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις περαιτέρω ένα θέμα και νιώθεις ευχάριστα φιλόδοξη. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις μια ευχάριστη προσκόλληση σε ένα έργο. Η σημερινή μέρα έχει ισχυρές δυνατότητες ισορροπίας. Το να έχεις ένα μετρήσιμο, καλά καθορισμένο στόχο ακόμα κι αν είναι μικρός, μπορεί να σε παρακινήσει περισσότερο. Η συναισθηματική σου ζωή ίσως σε προβληματίζει και περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

Λέων

Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή στο να συζητάς ή να αναλύεις πολύ προσωπικά θέματα σήμερα και αύριο, αν και μπορεί να είσαι λίγο αποστασιοποιημένη από όλα αυτά. Μπορεί να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου σε μια συνεργασία ή να δεις πιο ξεκάθαρα τις δικές σου ανάγκες από των άλλων. Οι ανακαλύψεις είναι πιθανό να είναι συναισθηματικής ή ιδιωτικής φύσης. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου κι αυτό εξυπηρετεί τις επαφές σου.

Παρθένος

Σήμερα απολαμβάνεις βαθύτερη φιλοδοξία και κίνητρο για να βελτιώσεις την εργασίας σου, τις καθημερινές σου συνήθειες ή την υγεία σου. Οι διελεύσεις είναι επίσης υποστηρικτικές για φιλίες και συνεργασίες. Διαχειρίζεσαι καλά το χρόνο σου και ένας μέτριος ρυθμός είναι το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση σε χρήματα, υπάρχοντα και επιχειρηματικά σχέδια. Η συναισθηματική σου ζωή περνά ίσως σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των επιθυμιών, της ευτυχίας και της φιλίας. Έχεις πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή και δυσκολεύεσαι να βρεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση ωστόσο για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Φρόντισε τον αγαπημένο σου με όλη τη σημασία της λέξης. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον κάτι ενδιαφέρον φαίνεται να προκύπτει.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα ευθύνης σου το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας προτρέποντας σε να ορίσεις και να εστιάσεις στις προτεραιότητες σου. Συμβάλλοντας στην προώθηση της κοινωνικοποίησης, της ειρήνης και της αρμονίας θα καταφέρεις να κάνεις τη μέρα σου πιο ενδιαφέρουσα. Δες τις ευχάριστες πτυχές στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μη μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην τον κατηγορείς για πράγματα που δεν πρέπει.

Τοξότης

Πάρα πολλές επιλογές μπορεί να παρουσιαστούν μπροστά σου σήμερα και έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για να βρεις νέα ενδιαφέροντα ή να αναπτύξεις τα ήδη υπάρχοντα. Ο Ήλιος ρίχνει το φως του σε υπαινιγμούς του μέλλοντος σχετικά με το ρομαντισμό, τις χαρούμενες αναζητήσεις και την αυτό- έκφραση. Υπάρχει ζεστή ενέργεια ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αποσπάσεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Η εστίαση σήμερα στους προσωπικούς στόχους και αξίες σου θα σου δώσει περισσότερη ικανοποίηση. Ένα μέρος του εαυτού σου μπορεί να θέλει να δοκιμάσεις τα όρια σου και ένα άλλο μέρος να θέλει να απλοποιήσεις κάποια πράγματα. Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο και να φέρουν περισσότερη αρμονία στη ζωή σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι η κινητήριος δύναμη σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν έχει την τάση να μπερδεύεται στα πόδια σου και να αναστατώνει το συναισθηματικό κόσμο σου.

Υδροχόος

Η μέρα κρατά καλή ενέργεια για τη συσχέτιση και την κατανόηση των αναγκών σου για τους άλλους. Μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση μεταξύ της επιθυμίας σου για συντροφικότητα και της ανάγκης σου για περισσότερη ελευθερία ή ανεξαρτησία. Κερδίζεις την εκτίμηση για τον τρόπο επικοινωνίας, που διδάσκεις ή μοιράζεσαι. Είναι στο χέρι σου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε προκαλούν να δεις τις δυο πλευρές μιας κατάστασης και η ανησυχία για ανταμοιβή ή υψηλές προσδοκίες μπορούν να παίξουν με τη διάθεση σου. Έχεις μια ισχυρή επιθυμία για οικονομική άνεση και ασφάλεια και αναζητάς τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματα σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.a

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου σπάει όλα τα κοντέρ

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 12/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics