Breaking News
13 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Θέλεις να ασχοληθείς με κάτι πιο ουσιαστικό σήμερα και οι διελεύσεις της ημέρας σε βοηθούν να το πετύχεις. Αν συγκεντρωθείς, μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Έχεις αντοχή σήμερα, με την Σελήνη να βρίσκεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Μια ιδέα σου δίνει ώθηση να συνεχίσεις. σε αυτή τη φάση, η επιθυμία σου να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να συνδεθείς πραγματικά είναι πολύ μεγάλη. Ψάχνεις ένα χόμπι, μια δραστηριότητα που να σου δίνει την αίσθηση της αφθονίας.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ανομολόγητες, συναισθηματικές σου ανάγκες. Έχεις τη διάθεση να εκφραστείς. Όπως επίσης και να κάνεις κάτι διασκεδαστικό που να σου φτιάξει το κέφι. Δεν είναι καιρός για να ασχοληθείς με το παρελθόν, καθώς είσαι επικεντρωμένη αρκετά αποφασιστικά στο τι μπορεί να επιτευχθεί τώρα και στο μέλλον. Η παρόρμηση να περιποιηθείς τον εαυτό σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Αλλά ενώ η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί μερικές φορές να κάνει τις ανάγκες σου επείγουσες, οι διελεύσεις σε βοηθούν να εστιάσεις στη θετική ενίσχυση, τη θεραπεία και την υπομονή.


Δίδυμοι

Οι διελεύσεις σήμερα ενθαρρύνουν την πρόσθετη φροντίδα και προσοχή για να λειτουργήσουν τα πράγματα. Ταυτόχρονα η Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη τη μέρα την καθιστά σημαντική στιγμή για να κάνεις απολογισμό και να παραμείνεις στα παρασκήνια. Είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσεις ένα θέμα από το παρελθόν με πιο θετικό φως. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη συγχώρηση αδικημάτων του παρελθόντος ή την εγκατάλειψη μιας στάσης που λειτουργεί εναντίον σου, κάτι που είναι ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σου. Αργότερα σήμερα οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τις αποφάσεις και τις αλληλεπιδράσεις σου και είναι λογικό να εργαστείς για συμβιβασμούς.

Καρκίνος

Η σημερνή μέρα είναι καλή για να νιώσεις ενθουσιασμό για νέα σχέδια, καθώς και για να καλλιεργήσεις μια φιλία ή μια συνεργασία με ανεκτικότητα και αποδοχή. Τα οφέλη προκύπτουν από την προσέγγιση των άλλων ή την άνθιση μιας φιλίας. Είναι η στιγμή για τη γέννηση νέων ιδεών, ελπίδων και ονείρων. Οι συνομιλίες και οι αλληλεπιδράσεις σου είναι πιο ζωντανές και ενεργητικές απ’ ότι συνήθως. Οι δραστηριότητες κοινότητας, δικτύου και γειτονίας μπορούν σήμερα να εστιαστούν. Ωστόσο είναι καλύτερο να αποφύγεις την υπερφόρτωση του κοινωνικού σου ημερολογίου ή να αναλάβεις πάρα πολλά παράπλευρα έργα.

Λέων

Μπορεί να διαπιστώσεις ότι διαχειρίζεσαι το χρόνο σου ιδιαίτερα καλά σήμερα. Ο σαφέστερος διαχωρισμός εργασίας και χρόνου διακοπής λειτουργίας μπορεί να είναι χρήσιμος για αυτή την εμπιστοσύνη. Ένα άλλο κλειδί είναι να απολαμβάνεις τη δουλειά ή τις ευθύνες σου. Είσαι περισσότερη ενήμερη για το ποιος σε παρακολουθεί και οι άνθρωποι σε προσέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως, με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού χάρτη σου. Ευτυχώς η επίλυση προβλημάτων έρχεται φυσικά με την αποφασιστικότητα σου να ολοκληρώσεις τα πράγματα.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να αποστασιοποιηθείς αρκετά για να αντιμετωπίσεις δύσκολα ζητήματα ή να δεις ένα θέμα πιο αντικειμενικά. Μπορεί να βρεις ευχάριστο να απασχολήσεις το μυαλό σου με ένα μυστήριο ή ένα πάζλ . Μπορεί να εισάγεις κάποια δομή ή γενικούς κανόνες στη ζωή σου, ώστε να αποφύγεις να σκορπίζεις την ενέργεια σου. Οι σημερινές επιρροές μπορούν να σε γειώσουν, ειδικά μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με ιδιαίτερα άτομα. Είναι μια καλή στιγμή να δείξεις τη φροντίδα, την ανησυχία και την υποστήριξη σου αν κάποιος δεν κάνει το ίδιο πρώτα για σένα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της οικειότητας σου όλη μέρα και μπορεί να επιθυμείς μια ισχυρότερη σύνδεση με ένα έργο ή ένα άτομο ή αναζητάς μια ουσιαστική αποστολή. Είσαι παρακινημένη και κατευθυνόμενη, έτοιμη να χειριστείς ένα πρόβλημα πρακτικά. Ωστόσο μπορεί να απολαμβάνεις να ακούς ιδέες από άλλους για να κάνεις τις συλλογιστικές σου δυνάμεις να λειτουργούν πιο δυναμικά και αποτελεσματικά. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις πολλά μέσα από συνομιλίες έναν προς έναν. Η επίλυση προβλημάτων είναι εύκολη σήμερα.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και εσύ ελκύεσαι από περισσότερη διαδραστικότητα. Ταυτόχρονα μπορείς να απολαύσεις την αναθεώρηση, τον προγραμματισμό και τη συζήτηση για τις καθημερινές σου συνήθειες, τη δουλειά ή τις επιδιώξεις ευεξίας σου σήμερα. Είσαι ένας φυσικός οδηγός για τους άλλους για να κατανοήσουν και να επιλύσουν προβλήματα μέσα απ’ τις δικές σου ιστορίες και πράξεις. Οι άλλοι έρχονται σε σένα για συμβουλές, υποστήριξη ή παρηγοριά σήμερα. Οι διαπραγματεύσεις και οι συμβιβασμοί τείνουν να είναι επιτυχείς και ευνοϊκοί. Νιώθεις αρκετά γενναιόδωρη συναισθηματικά ή προσελκύεις γενναιόδωρες, υποστηρικτικές και χαρούμενες καταστάσεις στη ζωή σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η ανάγκη να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου γίνεται έντονη. Ευτυχώς απολαμβάνεις τις εργασίες σου ή αξιοποιείς στο έπακρο τη ρουτίνα σου. Εκφράζεσαι επίσης με τρόπους που ελκύουν τους άλλους και η παρουσίαση των ιδεών σου είναι γόνιμη. Έχεις την τάση να κυκλοφορείς, να κινείσαι και να αλληλεπιδράς. Η γενναιοδωρία σου με το χρόνο και την υποστήριξη σου είναι σήμερα στο επίκεντρο. Ακόμα κι αν δε λαμβάνεις φανερές ευχαριστίες μπορεί να αισθάνεσαι καλά που είσαι χρήσιμη.

Αιγόκερως

Η επιρροή της Σελήνης σήμερα σε ωθεί να αναζητήσεις ειδικό χρόνο για παιχνίδι, ψυχαγωγία και ενίσχυση. Ωστόσο είσαι επίσης αρκετά συγκεντρωμένη σε προσωπικά, οικιακά ή οικογενειακά ζητήματα και μπορεί να σκεφτείς πολύ σε αυτές τις γραμμές. Είτε τακτοποιείς με άνετο ρυθμό, είτε αναζητάς κάποια καινούργια ή και τα δυο, επωφελείσαι από τις διελεύσεις που σε βοηθούν να διοχετεύσεις ενέργεια, αγάπη και προσοχή σε ένα ειδικό έργο. Οι άνθρωποι βλέπουν και εκτιμούν το μοναδικό όραμα και την άποψη σου. Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ένα φλερτ, μια ρομαντική ευκαιρία ή ένα έντονο πνεύμα διασκέδασης.

Υδροχόος

Σήμερα αφήνεις περισσότερο χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση ή μπορεί να χρειαστείς χρόνο για να συγκεντρωθείς. Ελκύεσαι από πιο ήσυχες ή πιο οικείες δραστηριότητες τώρα. Μπορεί να βιώσεις μια ιδιαίτερα έντονη παρόρμηση για φωλιά και ασφάλεια. Το να νιώθεις καλά για τη ζωή σου στο σπίτι μπορεί να είναι ένα θέμα και ακόμα κι αν είσαι δυσαρεστημένη έχεις κίνητρο να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Στην πραγματικότητα αναγνωρίζεις ποιες ιδιότητες και συνήθειες σε βοηθούν να βελτιωθείς και ποιες καθυστερούν την ανάπτυξη. Μπορείς επίσης να κάνεις αξιοσημείωτες συζητήσεις και να προσελκύσεις άτομα που διεγείρουν το μυαλό σου και σε βάζουν σε σκέψεις.

Ιχθύες

Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να προσγειωθείς ή μπορούν να σε βοηθήσουν να κατευθύνεις την ενέργεια σου σε αξιόλογες αιτίες και έργα. Το να βοηθήσεις κάποιον ή να ρίξεις επιπλέον αγάπη και ενέργεια σε μια χαρούμενη επιδίωξη μπορεί να είναι ισχυρή και μπορεί να σε σώσει από μια ενοχλητική κατάσταση αναποφασιστικότητας. Οι άνθρωποι έλκονται ιδιαίτερα από τις ιδέες και τις απόψεις σου σήμερα περισσότερο απ’ το συνηθισμένο, αλλά πρόσεξε το να χορεύεις γύρω από τα συναισθήματα σου αντί να τα αντιμετωπίζεις ή να υπερφορτώνεις το πρόγραμμα σου.
tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το καθιερωμένο αποκριάτικο τουρνουά θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 16 Μαρτίου

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 13/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics