Breaking News
30 Μαρτίου 2024

Ανδρεάδη: Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία Κ18 με 17,76 μ. στον Άγιο Κοσμά
Σταύρος ΛιώσηςΣταύρος Λιώσης


Η Αναστασία Ανδρεάδη σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία Κ18 με 17,76 μ. στον Άγιο Κοσμά το Σάββατο (30/3).

Ανδρεάδη: Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία Κ18 με 17,76 μ. στον Άγιο Κοσμά
Μόλις μια εβδομάδα άντεξε το πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία γυναικών Κ18. Η Αναστασία Ανδρεάδη το Σάββατο (30/3) στο αναπτυξιακό κύπελλο ρίψεων που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά είχε καλύτερη βολή στα 17,76 μ. επίδοση που είναι καλύτερη από τα 17,51 μ. που είχε σημειώσει η Μαρία Ραφαηλίδου πριν από μια εβδομάδα στις Σέρρες.

Η Ανδρεάδη ξεκίνησε τον αγώνα της με 16,97 μ., ακολούθησε η βολή στα 17,76 μ., είχε μια ακόμη στα 17,35 μ., ακολούθησαν δύο άκυρες και ολοκλήρωσε με 16,45 μέτρα.


“Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Μετά το Πανελλήνιο ρεκόρ κυνήγησα κάτι παραπάνω. Δε βγήκε. Δεν πειράζει. Από εδώ και στο εξής θέλω μεγαλύτερες βολές και τέτοιους αγώνες με μεγάλα μέτρα”, τόνισε η αθλήτρια που προπονείται με τον Τάκη Ανυφαντή και συνέχισε: “Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Δεν λέω πολλά πράγματα, να είμαστε καλά και βλέπουμε”.

Αναφερόμενη στον συναγωνισμό που υπάρχει με τη Μαρία Ραφαηλίδου είπε: “Ο συναγωνισμός βοηθάει γιατί η μια τραβάει την άλλη και ανεβάζουμε και το επίπεδο του αγωνίσματος στην Ελλάδα. Να είμαστε καλά και να πάμε καλά και οι δύο”.

Πολύ καλός αγώνας έγινε και στη σφυροβολία γυναικών Κ18 με τρεις αθλήτριες να αφήνουν καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια. Νικήτρια αναδείχθηκε η Φωτεινή Βερβαινιώτη με 57,42μ. επίδοση που είναι καλύτερη από το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Η αθλήτρια του Κώστα Δρακοπούλου είχε ακόμη βολές στα 55,23μ. , 52,47μ., 54,03μ. και 54,29 μ. και 53,81 μέτρα. Πολύ κοντά στο όριο για την ίδια διοργάνωση βρέθηκε και η Ιωάννα Πετεινάρη, που έστειλε τη σφύρα στην τρίτη της προσπάθεια στα 56,85μ. (Όριο 57,00μ.) και βελτίωσε το ρεκόρ της. Η τριάδα στο αγώνισμα έκλεισε με την Αλεξάνδρα Τσέρνοβα με 53,95 μέτρα.

Στη δισκοβολία αγοριών Κ18, o Θανάσης Παπουλίδης αναδείχθηκε νικητής με 48,81μ. κι έδειξε πως μπορεί να είναι ένας από εκείνους που θα κυνηγήσουν θέση στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Οι αγώνες είναι σε εξέλιξη και γίνονται με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητικών της κατηγορίας Κ16 και Κ18.
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 30/03/2024

 

 

 

 

Το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 29ο στην ιστορία της κατέκτησε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics