Breaking News
17 Νοεμβρίου 2017

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτός από μεγάλος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος

. Εχει δείξει με πράξεις ότι αγαπάει την Ελλάδα και βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας. Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων συνάντησε τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο και μίλησε μαζί του για τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Δυτική Αττική. Εξέφρασε εκ μέρους της εθνικής ομάδας την συμπαράσταση στους πληγέντες, ενώ επεσήμανε ότι «πρέπει να ληφθούν μέτρα, γιατί το πρόβλημα δεν είναι εφετινό, είναι 40 χρόνων», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης, επεσήμανε ότι είναι λυπηρό, αυτό που συμβαίνει και παρότρυνε τους συνανθρώπους μας να σταθούν δυνατοί σ? αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε για τους Ελληνες που φεύγουν στο εξωτερικό, ενώ ξεκαθάρισε, ότι ο ίδιος δεν θα αγωνιζόταν με άλλο εθνόσημο ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου.

Τέλος ο χρυσός Ολυμπιονίκης, που γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές ανάγκες, εξέφρασε την πεποίθησή, ότι η χώρα μας πολύ σύντομα θα βγει από την κρίση και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια στο ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΡ: Λευτέρη, πιο είναι το σχόλιό σου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, με τις πλημμύρες, τη θεομηνία και τους θανάτους πολλών συνανθρώπων μας;
«Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Με λίγο νερό που έπεσε στην Ελλάδα, από κάποια φυσικά φαινόμενα που δεν είναι τόσο μεγάλα, όσο είναι σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα την Αμερική. Σίγουρα πρέπει να ληφθούν μέτρα, γιατί το πρόβλημα δεν είναι εφετινό, είναι 40 χρόνων. Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μας σε όλες τις οικογένειες, εκ μέρους της εθνικής μας ομάδας».

ΕΡ: Πιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή την στιγμή;
«Να είναι δυνατοί, αυτό είναι το μήνυμα που θα ήθελα να τους στείλω. Γνωρίζω τι θα πει απώλεια και γνωρίζω τι θα πει να δυσκολεύεσαι να βιοποριστείς, γιατί το έχω περάσει. Να είναι δυνατοί, λοιπόν. Μπορεί να βρισκόμαστε σε μία χώρα που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά είναι η χώρα που μας γέννησε, είναι η χώρα της δημοκρατίας και η χώρα που αγαπάμε όλοι».

ΕΡ: Αγαπάς τη χώρα μας πάρα πολύ και μετά από κάθε σου αγώνα, αφιερώνεις τις επιτυχίες σου στην Ελλάδα, πως βλέπεις την κρίση στη χώρα μας και το γεγονός ότι αρκετά παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό;
«Όταν υπάρχουν σπουδαία μυαλά και σπουδαίες ευκαιρίες, πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία και να γίνουν σπουδαίοι στον τομέα τους. Γενικότερα, όμως, δεν είμαι υπέρ του να αφήνουμε τη χώρα, όμως πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες».

ΕΡ: Εσύ θα έφευγες από τη χώρα;
«Η διαφορά μου με τους υπόλοιπους που φεύγουν στο εξωτερικό, είναι ότι για να αγωνιστώ στο εξωτερικό θα πρέπει να αλλάξω εθνόσημο. Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου».

ΕΡ: Με τις επιτυχίες σου έχεις γίνει πρότυπο στα νέα παιδιά. Τι θα τους συμβούλευες για να μπορέσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους;
«Το δικό μου μότο είναι να μην παρατήσεις ποτέ το δικό σου όνειρο. Οσο μακριά κι αν φαίνεται, όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν. Όταν δώσεις το 110% και είσαι βέβαιος ότι το έκανες σίγουρα θα φτάσεις κοντά, αν δεν το πετύχεις και το κοντά θα είναι ήδη κάπου ψηλά. Οπότε να ακολουθείς τον δρόμο σου, με αισιοδοξία, υγεία και πολλή δουλειά. Ετσι θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα».

ΕΡ: Πιστεύεις ότι οι ημέρες που έρχονται θα είναι καλύτερες, όσον αφορά την κρίση;
«Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι οι δύσκολες ημέρες είναι οι τελευταίες που διανύουμε. Εχουμε υποστεί ήδη πολλά και δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics