Breaking News
13 Μαΐου 2024

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, Ιβάν Σλάβοβ, γνωστοποίησε και επίσημα ο ΟΦΗ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Κρήτης αναφέρει:

 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του τμήματος Scouting, Ivan Slavov, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα μας το Νοέμβριο του 2022.


Ivan, ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Ivan Slavov τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

''Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ήταν χαρά και τιμή για μένα η παρουσία μου στην Κρήτη και στην κορυφαία ομάδα του νησιού, η οποία λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης. Στο διάστημα παραμονής μου στο Ηράκλειο έκανα μόνο φίλους και δέθηκα συναισθηματικά με την ομάδα, γι’ αυτό και θα συνεχίσω να είμαι υποστηρικτής της''».
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο Μανόλης Σουτζής έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Αλμυρό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics