Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2016

Τα στοιχεία που έκαναν τον Δημήτρη Διαμαντίδη ξεχωριστό ως αθλητή και άνθρωπο υπογράμμισε ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά «Diamonds Are Forever».

Τα στοιχεία που έκαναν τον Δημήτρη Διαμαντίδη ξεχωριστό ως αθλητή και άνθρωπο υπογράμμισε ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά «Diamonds Are Forever», το οποίο θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλιαNovasports.

«Δυστυχώς για εσάς θα μακρηγορήσω γιατί το αξίζει ο Δημήτρης και το τουρνουά. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ με άλλους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και γιατί τιμούμε όλοι τον Διαμαντίδη που υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πέτυχε πάρα πολλά με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Με την αγωνιστική συμπεριφορά άλλαξε τον τρόπο σκέψης πολλών μας. Δημιούργησε μαζί με τους συμπαίκτες του κι εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του, έδωσε διαφορετική διάσταση στο άθλημα. Είναι σημαντικό να μιλάμε για έναν παίκτη που δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ, αλλά ο πιο πολύτιμος γιατί έδωσε φοβερές ασίστ, ήταν εκεί να κόψει, να πάρει τα ριμπάουντ, να παίξει άμυνα. Όλα αυτά τα εκτιμήσαμε.

Μαζί του περάσαμε σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης για τον κόσμο, τα οποία πρεσβεύει το μπάσκετ. Ηταν τιμή μου να τον έχω δίπλα μου και που συνεργαστήκαμε. Ηταν κομβικό από τον Ηρακλή να γίνει ηγέτης του Παναθηναϊκού, ήταν κομβικό σημείο να αντιληφθεί ότι μπορούσε, με τη βοήθεια των συμπαικτών του και όλων μας. Ηταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του και είδα την εξέλιξή του ως παίκτη και ανθρώπου.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα μείνει εκτός μπάσκετ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου έλεγε τι θα γίνει αύριο μετά το τριπλ κράουν και έλεγε θα πάω για σουτ. Είναι τεράστια τιμή που συνεργάστηκα μαζί του, κερδίσαμε, χάσαμε τρόπαια.

Του αξίζει αυτή η τιμή. Μπράβο στον Παναθηναϊκό που κάνει αυτή την εκδήλωση. Θα θέλαμε να είμαστε με πλήρες ρόστερ, αλλά οι απουσίες μας κάνουν short, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τιμήσουμε τον Δημήτρη. Να είσαι υγιής και να χαίρεσαι τις στιγμές τις οποίες αξίζεις», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για το αν έχει ετοιμάσει κάποια… ειδική άμυνα στον Διαμαντίδη: «Αυτή τη φορά θα πούμε να γίνει ένα γκολ-φάουλ στον Διαμαντίδη, να σκοράρει και να τελειώσει έτσι»

Για το τι είναι πιο σημαντικό, οι τίτλοι ή ο καλός παίκτης: «Συνδυασμός. Αυτό είναι το ιδανικό. Ο Διαμαντίδης είχε ιδιαίτερη προσέγγιση. Το άθλημα το σεβάστηκε. Είχε δημιουργικό άγχος που σε κρατά σε εγρήγορση και σε εξελίσσει. Επρεπε να μείνει επιπλέον, να κάνει τη ρουτίνα του για να είναι έτοιμος. Δεν το συναντάς να κάνει τέτοια κάποιος. Του λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ ως προπονητή για τους προβληματισμούς που μου έβαλε. Δημήτρη σε ευχαριστώ

Για τις συζητήσεις που είχε με τον Διαμαντίδη: «Δεν μπορώ να μοιραστώ αυτές τις συζητήσεις. Το καταλαβαίνετε αυτό».

Για το αν μπορεί να συνδυαστεί επιτυχία με σεμνότητα, όπως το κατάφερε ο Διαμαντίδης: «Όλα ξεκινούν από την οικογένεια, τους ανθρώπους του που έδωσαν αρχές και του έδωσαν την ικανότητα να είναι ήρεμος. Είναι παράδειγμα προς μίμηση. Είναι σπάνιο, αλλά είναι ο δρόμος που σε κάνει ξεχωριστό. Είναι ζωντανό παράδειγμα και τους για νεότερους».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics