Breaking News
-->

Πρώτος και στη Σιγκαπούρη o Ρόσμπεργκ!

18 Σεπτεμβρίου 2016

 Με νίκη πανηγύρισε ο Νίκο Ρόσμπεργκ τη συμπλήρωση 200 αγώνων Φόρμουλα Ένα στην καριέρα του. Ο Γερμανός «πιλότος» της Mercedes τερμάτισε πρώτος στο νυχτερινό γκραν πρι της Σιγκαπούρης, το οποίο είναι ο 15ος από τους 21 αγώνες της χρονιάς, και, σε συνδυασμό με την τρίτη θέση που πήρε ο Βρετανός «ομόσταυλός» του και τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της κατάταξης των οδηγών (273 βαθμοί έναντι 265). Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull, ο οποίος πίεσε στο τέλος για τη νίκη, αλλά έμεινε 488 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Ρόσμπεργκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics