Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2016

Η Τσέλσι δώρισε στην κοινότητα Αματρίτσε 33 αθλητικά πακέτα, με εμφανίσεις και μπάλες, που προορίζονται για παιδιά που έχουν πληγεί από το σεισμό. «Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τον κόσμο του ποδοσφαίρου,» είπε ο δήμαρχος της Αματρίτσε.

 «Και ειδικότερα, τον Αντόνιο Κόντε, τον Κάρλο Κουντιτσίνι και τον πρόεδρο Ρομάν Αμπράμοβιτς για τα δώρα αυτά που θα πάνε στα παιδιά της κοινότητας. Όπως πάντα, ο αθλητισμός είναι η κινητήρια δύναμη της ελπίδας και του μέλλοντος σε μια δύσκολη στιγμή, ιδίως για τους μικρούς μας φίλους στην δική μας πόλη». Ο καταστροφικός σεισμός 6,2 ρίχτερ στις 24 Αυγούστου, που έπληξε την κεντρική Ιταλία, είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο πλέον των 300 ανθρώπων, εκ των οποίων περισσότεροι από 200 ήταν από την κοινότητα Αματρίτσε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics